Healing met de Energie van Buitenaardsen – Joy Schijf

Shakespeare zei het al: “Er is meer tussen hemel en aarde, Horatio…” en gelukkig zijn er steeds meer mensen geïnteresseerd in wàt er dan is. Met alleen het rationele denken kom je daar niet uit, al erkent zelfs de wetenschap tegenwoordig het bestaan van buitenaards leven.

In deze workshop gaan we vanuit onze intuïtie op zoek naar onze eigen verbinding met Buitenaardse Energieën of wezens. Omdat we dat met elkaar doen verhogen we gezamenlijk onze energieën en kunnen we makkelijker contact maken. Eerst stemmen we af op elkaar en de ruimte waarin we zijn. Daarna volgt een Stargate meditatie met frequentieverhoging in meerdere dimensies. Wat er wordt ervaren is heel verschillend en verbonden met ieder als individu. We wisselen ervaringen met elkaar uit voor wie dat wil.

Na de pauze zal ik met een vrijwilliger uit de groep een Healingsessie doen, om te laten beleven wat er mogelijk is in een Healing met Buitenaardsen. We sluiten af met een vragenrondje.

over Joy Schijf

Geboren als HSP-er – in een tijd dat niemand daar ooit van gehoord had- was het leven van Joy Schijf een zoektocht naar “wie ben ik en wat kom ik hier doen”. 

Joy volgde vele opleidingen, zoals lerares handvaardigheid, creatief therapeut en drs. andragologie (sociale wetenschappen). Daarbij had ze een afwisselend beroepsleven, o.a. in het onderwijs, in de sociale hulpverlening, als begeleider van verstandelijk beperkten, in de psychiatrie en als trainer van managers uit het bedrijfsleven. Rode draad was hulpverlening en persoonlijke ontwikkeling. Eerst met behulp van beeldende middelen, later met doorgeven van energie. Om uiteindelijk bij Healing met Buitenaardsen aan te komen. Dat blijkt haar passie: individuele sessies en workshops zoals deze.

 

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier


P.S. Kun je de deelname aan deze workshop niet veroorloven, maar zou je toch graag deelnemen, neem dan even contact op. Samen vinden we daar wel een oplossing voor!

speciaal bericht i.v.m. corona

Met het Huis van Transformatie wil ik een baken van licht vormen dat inspiratie, zingeving en hoop biedt in deze soms donkere tijden. Daarom zijn onze activiteiten zoveel mogelijk ‘live’. Onze -besloten- bijeenkomsten bestaan uit kleine groepen in een grote, goed geventileerde ruimte. Je hoeft geen QR code te laten zien, wel een mondkapje te dragen bij verplaatsingen in het gebouw.

Datum

feb 16 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€ 30.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Categorie
Joy Schijf

Trainer

Joy Schijf
Website
http://www.healingjoy.nl/