Ziel & Zakelijkheid – workshop

Ben jij zelfstandig therapeut, coach, kunstenares, trainer of iets dergelijks en wil je graag gewoon je boterham verdienen met dit mooie werk? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik naar de standaard marketing tips kijk, dan krijg ik spontaan jeuk. Het grote geld ligt in online verkopen, in een app maken of een automatische funnel opzetten (whatever that is ;o) Dat is leuk hoor, maar is zo niks voor mij. Daar heb ik geen zin in. Ik ben nu ruim 12 jaar zelfstandig ondernemer en heb ik die tijd een heldere eigen visie ontwikkeld op hoe ik me presenteer naar (mogelijke) klanten toe. En dat lukt me best aardig, volgens mij.
De essentie?:

Ik koppel Ziel en Zakelijkheid aan elkaar

Wat bedoel ik daarmee? Als ik het heb over de ziel, dan bedoel ik de essentie, de kern. Het gaat dan zowel over jouw eigen ziel als de ziel, of essentie van jouw onderneming. Laten we met het eerste beginnen: jouw ziel is het meest zuivere deel van jou, dat deel van jouw bewustzijn met de hoogste trilling. Als je je bewust bent van je ziel, kun je deze gaan inzetten als kompas. Het vertelt je, ook zakelijk gezien, wat de juiste richting is voor jou om te volgen. Van daaruit kun je ook de essentie van jouw onderneming helder krijgen.
En daarmee kom je bij een stuk zakelijkheid: Welke missie heb ik, wat wil ik mijn klanten brengen? Als je dat helder hebt, kun je kijken naar de beste manier om dit te doen. Welke service, dienst op product past hier het beste bij? En: kijken naar wat je tegenhoudt. Waarom heb je nog niet de juiste modus gevonden in je communicatie? Waarom lukt het je nog niet om een wat grotere groep te bereiken?

Heb je zin om eens een dag met een aantal andere zelfstandigen te kunnen werken AAN jouw onderneming in plaats van in je onderneming? En met een zak vol met inzichten en nieuwe ideeën weer naar huis te gaan? Doe dan mee met deze inspirerende workshop

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als trainer en transformatie- en traumatherapeut.
 Klik hier voor meer informatie over Saskia.

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 24 2023

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 33.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Saskia Basten

Trainer

Saskia Basten