Opstellen van het verlangen – verdieping

Deze verdiepingsgroep biedt jou de kans om je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een flinke boost te geven. Dit is een reeks van vier middagen waarin we werken met Opstellingen van het verlangen, ook wel trauma-opstellingen genoemd, met vaste groep deelnemers. Je krijgt twee keer de gelegenheid om jouw verlangen uitgebreid in de groep op te stellen. Door de interactieve en intensieve werkvorm zul je alle middagen met een gevulde rugzak naar huis gaan. Ik geen andere methode die zo goed werkt en tegelijkertijd zo zacht en liefdevol is. Het werkt zelfs beter dan individuele therapie, daarom is de prijs ook wat hoger dan je van ons gewend bent.

Opstellingen maken zichtbaar wat er -vaak onzichtbaar- als onderstroom in jou of jouw omgeving aanwezig is. Opstellingen kun je vooral goed gebruiken als je een bepaalde wens of verlangen hebt en niet snapt waarom deze wens niet in vervulling gaat. Meestal is er dan sprake van een voor jou onzichtbare belemmering die je tegenhoudt. De opstelling laat je deze belemmering zien, zodat je er iets mee kan.

Door opstellingen ontstaan rust, heling en ruimte voor verandering

Deze methode geeft veel inzichten over je overlevingsmechanismen en (traumatische) ervaringen uit het verleden. Deze methode wordt dan ook wel trauma-opstellingen genoemd. Het mooie van de methode is dat je niet opnieuw door je vroegere ervaringen heen hoeft te gaan. In plaats daarvan kijk je als het ware in een soort spiegel die je door de andere deelnemers wordt getoond. Dat kan omdat je er bij dit soort werk vanuit gaat dat alles en iedereen die leeft een ziel heeft. En al voelen wij ons soms gescheiden van elkaar, op zielsniveau zijn er vele verbindingen tussen mensen. De informatie die dan wordt doorgegeven is dan ook heel zuiver en bruikbaar.

Omdat er dus sprake is van een soort herkenning heeft een opstelling ook heel vaak een positief effect op de mensen die alleen in een opstelling stonden als resonantie-persoon. Dit is een positief en plezierig gevolg van meedoen aan een opstelling. We zullen verschillende opstellingen doen, waarbij je soms een verlangen kan laten opstellen en soms zult meewerken de opstelling van een ander. Zijn er meer wensen voor een opstelling dan de tijd toelaat, dan zullen we loten. Door de kleine groep waarmee we werken, slechts 6 personen, is er veel tijd en aandacht voor jou. De data van de vier middagen zijn: vrijdag 1 en 29 maart, 24 mei en 21 juni (Let op: gewijzigde data!).

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als trainer en transformatie- en traumatherapeut. Klik hier voor meer informatie over mij.


Inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knopLet op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond. Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mrt 01 2024

Tijd

13:30 - 16:00

Kosten

€ 333.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten