Je ziel wijst je de weg – Boekpresentatie

Begin september 2023 verschijnt mijn jongste boekenkind: Je ziel wijst je de weg bij uitgeverij A3 boeken. Op vrijdagmiddag 15 september zal ik dit boek presenteren aan mijn familie, vrienden, studenten en klanten. Ik zal het boek presenteren en je wat vertellen over hoe het boek tot stand kwam en wat het mij heeft gebracht. Wil jij erbij zijn, klik dan op de onderstaande knop en bestel een ticket. De toegang is gratis. Het is mogelijk het boek ter plekke aan te schaffen (prijs €22,50, met pin betalen a.u.b.) en te laten signeren.

Beschrijving Je ziel wijst je de weg

Je ziel weet waarom je op aarde bent en overziet alles van jou en je leven. Als je bent afgestemd op je ziel heb je een innerlijk kompas dat je de weg wijst naar de bestemming in jouw leven. Ook als je onderweg een andere afslag neemt, zal je ziel je toch weer laten weten wat de goede richting is.

In Je ziel wijst je de weg geeft transformatie- en traumatherapeut Saskia Basten haar visie op de ziel en de relatie die de ziel heeft met andere lagen van bewustzijn.

Ze geeft onder meer antwoord op de vragen ‘Hoe kun je verbinding maken met je ziel?’, ‘Wat gebeurt er in je leven als je een sterkere verbinding met je ziel hebt?’ en ‘Hoe kunnen spirits helpen je bewustzijn te verruimen?’

Geïnspireerd door de levensboom uit de kabbalah en het sjamanisme ontwikkelde Saskia Basten zeven levenspaden. Bij de paden behandelt zij onder meer planeten, aartsengelen, krachtmedicijnen en krachtdieren. Ook geeft zij oefeningen die uitnodigen tot verbinding met je ziel, reflectie en meditatie. Het verhaal over Maria Magdalena biedt verdieping aan de informatie en oefeningen.

Door het lopen van de zeven levenspaden stem je je af op je ziel en vind je jouw weg naar meer inspiratie, kracht en flow.

Inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u alle stappen hebt doorlopen, ook al hoeft u niet te betalen.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

Datum

sep 15 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten