De Andere Wereld dichterbij?

Het kan!

Zou je dit graag willen? Verbonden zijn met de onzichtbare Spirituele Wereld en ook gewoon met beide voeten op de grond staan? Om je te laten zie hoe je zoiets doet, organiseer ik samen met Natuurlijk Moergestel een interactieve middag. Wij zijn vier professionals die spiritueel en paranormaal zijn, maar ook lekker nuchter en praktisch.

Praktische informatie
Tijd: 13.00 – +/-16.30 uur. Inloop vanaf 12.45 uur
Plaats: Oirschotseweg 69, Moergestel
Investering; €33,00 p/p, inclusief enkele korte workshops en behandelingen, reinigende kruidenthee/water en wat gezonde versnaperingen.
Wil je meedoen met deze middag en ontdekken en ervaren hoe spiritueel en paranormaal jij zelf bent?
Schrijf je dan in! Er is maar een beperkt aantal plaatsen. Ter plekke kun je je voorkeur voor een workshop of behandeling aangeven.

 

<<<Inschrijven>>>

 

Hieronder per behandelaar wat zijn/haar specialisatie is en wat deze die middag aanbiedt.

Twan Verheijen – Twankh, paranormale therapie, of het doorgeven van energie.
Na 35 jaar praktijkervaring heeft Twan als kroon op zijn werk de TWANKH mogen ontwikkelen. Dit instrument is bedoeld om door een betere communicatie voor verbinding te zorgen. 11 oktober is een uniek moment om vrijblijvend kennis te maken met de TWANKH.

Saskia Basten – Huis van Transformatie, transformatie en traumatherapeut
Ieder mens kan gebruik maken van zijn of haar intuïtie, vaak weet je alleen niet hoe. In de visie van Saskia is intuïtie de stem van je ziel. Wil jij wel eens ontdekken hoe je met je intuïtie kan werken? Wil jij weten wat je ziel je te vertellen heeft? Doe dan mee met deze korte interactieve workshop.

Hanneke de Brouwer – Kruid of zo
Deze middag wil ik je kennis laten maken met de energetische kant van de bomen. We gaan contact maken met de bomen en voelen wat ze ons te vertellen hebben. Ook mag iedereen een kaart trekken met een boodschap van de bomen.
Het zijn meerdere korte workshops met kleine groepjes.

 

We hopen je te zien op 13 januari 2024!
We gaan er een gezellige en interessante dag van maken.

 

<<<Inschrijven>>>

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jan 13 2024

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

€ 33.00