Agenda

sep
15
wo
Opfris workshop – Ontwikkel je intuïtie
sep 15 @ 19:30


Deze oefendag is bedoeld voor alle cursisten die mee hebben gedaan aan de cursus Ontwikkel je intuïtie, zowel fysiek als online.

De Opfris workshop is een combinatie van wat uitleg en herhaling, maar vooral veel praktische oefeningen. Hiermee leer je hoe je nog meer op je intuïtie mag vertrouwen. Zo wordt jouw innerlijk kompas steeds zuiverder en helpt je om je eigen pad te lopen.

Dit gaan we doen:
– Korte herhaling van de theorie
– Praktische oefeningen die je helpen om je intuïtie verder te ontwikkelen
– De Aardester en de Zielester oefeningen.
Ik werk alleen met kleine groepen (max. 8 personen). Zo is er voldoende persoonlijke aandacht en kun je ook door elkaar wordt geïnspireerd. Er is voldoende ruimte voor jouw vragen of verzoeken.


Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer. Klik hier voor meer informatie over mij.Praktische informatie:

Opfris workshop – Ontwikkel je intuïtie
Datum: woensdag 15 september 2021
Tijd: 19.30 tot ca. 22.00 uur
Kosten: €33,- pp.
Locatie: Moergestel


Corona:
Wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Zo werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, met voldoende afstand tot elkaar.

Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op
De inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier