Agenda

jun
23
wo
Soulreading – Boodschappen voor jou!
jun 23 @ 19:30Een Soul Reading is een prachtige, snelle manier om inzicht te krijgen in de essentie van jouw leven: je Ziel. In mijn visie komt je ziel uit de Bron. In de Bron is alles perfect, heel en compleet. Maar ondanks dat de Bron perfect is, wil deze toch groeien, want dat is de natuur van ons hele universum en dus ook van de Bron. Daarom zijn er dappere zielen zoals jij en ik, die naar de aarde komen om te leren en te groeien. Dit leren en groeien doen we door de imperfectie op aarde te voelen. Het leven is vaak moeilijk, zwaar en uitdagend. Door die levenslessen leert onze ziel wat imperfectie is en na je dood, neemt het deze levenslessen mee terug naar de Bron.

Als jij dus weet wat je Ziel hier komt leren, dan zijn die levenslessen veel minder nodig. Je zult dus ontspannen en op een speelse en fijne manier ontdekken hoe jij je leven hier op aarde kan leven. Want je Ziel is als een kompas. Het weet precies wat goed voor jou is. Zo kun je het leven gaan creëren dat jij wil, jouw Zielsmissie gaan manifesteren.


Hoe werkt zo’n soulreading?

Een soulreading kan gezien worden als een soort van channeling. Ik heb door mijn opleidingen (oa. Life&Soul teacher) geleerd om mijzelf via mijn Ziel direct af te stemmen op jouw Ziel. Dit gaat via -wat wetenschappelijk genoemd wordt- het ‘wetende veld’. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij het bekende Familieopstellingen.
Zo krijg ik direct bruikbare en praktische inzichten die meteen tot de kern gaan, die over jouw essentie gaan.
Omdat ze op zielsniveau zijn, zijn de inzichten altijd liefdevol en gaan uit van mogelijkheden en kansen en niet van beperkingen en problemen.

Tijdens deze avond zal ik me niet alleen afstemmen op mijn en jouw ziel, maar ook een channeling doen met Maria Magdalena. Ik heb al jaren een speciale band met haar en ervaar haar channelings als zeer inspirerend en ontroerend mooi. Zo wordt de workshop een mix van een algemene channeling met Maria Magdalena en gechannelde antwoorden op meer persoonlijke vragen van de deelnemers: Boodschappen voor jou!

Om dit mogelijk te maken is er slechts plaats voor 6-7 deelnemers; een veilige en intieme setting dus.

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als zelfstandig. Transformatie coach en trainer. Tenslotte ben ik verbonden als coördinator en docent aan de NEM Academy, waar mensen worden opgeleid tot Transformatie coach en therapeut.


Klik hier voor meer informatie over Saskia BastenPraktische informatie:

Soulreading – Boodschappen voor jou!
Datum: woensdag 23 juni
Tijd: 19.30 tot ca. 22.00 uur
Kosten: € 25,- pp.

 

Corona:
Wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Zo werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, met voldoende afstand tot elkaar.
Mochten er weer strengere maatregelen volgen, die het niet mogelijk maken elkaar fysiek te ontmoeten, dan kan het zijn dat we deze activiteit uitstellen tot een later tijdstip.

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven
voor deze activiteit; hij is VOl.jul
7
wo
Opstellingen – Je Ziel in Beweging
jul 7 @ 19:30


Opstellingen maken zichtbaar wat er -vaak onzichtbaar- als onderstroom in jou of jouw omgeving aanwezig is. Hierdoor ontstaat rust, heling en ruimte voor verandering. Opstellingen kun je vooral goed gebruiken als je een bepaalde wens of verlangen hebt en niet snapt waarom deze wens niet in vervulling gaat. Meestal is er dan sprake van een voor jou onzichtbare belemmering die je tegenhoudt. De opstelling laat je deze belemmering zien, zodat je er iets mee kan.

Tijdens deze workshop zullen we een aantal korte opstellingen doen, waarbij jouw verlangen centraal staat. Jouw zielsverlangen is daarbij het vertrekpunt. De opstelling zal zichtbaar maken wat je tot nu toe tegenhoudt om dit verlangen helemaal te kunnen realiseren. De beweging en dus ook stagneren van de energie van jouw Ziel wordt zichtbaar gemaakt door je lichaam. Je lichaam is heel goed in staat om de bewegingen van je ziel te vertalen naar gevoel, lichaamshoudingen en bewegingen.

Tijdens de opstelling zullen andere mensen dus gaan voelen wat jouw belemmeringen zijn: ze zijn jouw spiegel. Zij resoneren als het ware mee op jouw verlangen en geven aan wat zij ervaren als ze dit doen. Door dit soort ervaringen met elkaar te delen wordt er duidelijkheid geschept en kom je snel tot de kern.

Met opstellingen ga je snel naar de kern van het probleem


Dat komt omdat je er bij dit soort werk vanuit gaat dat alles en iedereen die leeft een ziel heeft. En al voelen wij ons soms gescheiden van elkaar, op zielsniveau zijn er vele verbindingen tussen mensen. Zo kan er ook informatie worden uitgewisseld. Vaak is er ook op dat niveau snel herkenning tussen mensen. Zo kan iemand die en wens indient vaak snel iemand anders aanwijzen die voor een deel van dat verlangen zal resoneren. De informatie die dan wordt doorgegeven is dan ook heel zuiver en bruikbaar.

Laat je ziel je maar vertellen wat goed voor jou is

Omdat er dus sprake is van een soort herkenning heeft een opstelling ook heel vaak een positief effect op de mensen die alleen in een opstelling stonden als resonantie-persoon. Dit is een positief en plezierig gevolg van meedoen aan een opstelling. We zullen verschillende opstellingen doen, waarbij je soms een verlangen kan laten opstellen en soms zult meewerken de opstelling van een ander. Zijn er meer wensen voor een opstelling dan de tijd toelaat, dan zullen we loten. Door deze manier van werken is de prijs van deelname voor iedereen gelijk.

Sommige mensen zijn gewend om tijdens een opstelling andere mensen aan te raken. Dit zullen we hier, mede gezien de corona-regels niet doen. Dit lossen we op een andere manier op en doet in mijn ervaring niets af aan de effectiviteit van de opstelling. Om op een plezierige en veilige manier te kunnen werken is er plaats voor een maximum aantal van 12 deelnemers.

over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als zelfstandig. Transformatie coach en trainer. Tenslotte ben ik verbonden als coördinator en docent aan de NEM Academy, waar mensen worden opgeleid tot Transformatie coach en therapeut.


Klik hier voor meer informatie over Saskia BastenPraktische informatie:

Opstellingen – Je ziel in beweging
Datum: woensdag 7 juli 2021
Tijd: 19.30 tot ca. 22.00 uur.
Kosten: € 25,- pp.

 

Corona:
Wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Zo werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, met voldoende afstand tot elkaar.
Mochten er weer strengere maatregelen volgen, die het niet mogelijk maken elkaar fysiek te ontmoeten, dan kan het zijn dat we deze activiteit uitstellen tot een later tijdstip.Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier