Het geheim om jouw vrijheid te bevrijden – Amudra

Wanneer:
9 juni 2021 @ 19:30 – 22:00
2021-06-09T19:30:00+02:00
2021-06-09T22:00:00+02:00


Je droomt van een leven waarin je energie genoeg hebt om te kunnen genieten. Eindelijk eens die nieuwe baan gaan zoeken, nieuwe cursussen volgen die je bewustzijnsverruiming teweegbrengen, rust vinden in de dagelijkse chaos. Nu ben je vaak te moe en loopt jezelf bijna voorbij met alle dingen die je op een dag moet doen. Je lichaam bouwt steeds meer voedsel intoleranties op en je ontdekt steeds meer pijntjes die jouw levensvreugde verstoren. Nog altijd ligt de focus te veel op anderen omdat je zo opgevoed bent, oude overtuigingen beperken je om het leven te krijgen waar je van droomt. Natuurlijk wil je hier verandering in brengen, maar waar en hoe moet je beginnen?

Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van totale vrijheid en gezondheid in lichaam en geest zal ik jou deze avond informeren en ook laten ervaren wat er is opgeslagen in onze lichaamscellen….het zal je verbazen!

dieper contact met jouw lichaam

We zullen beginnen met het contact maken met jezelf, je energie laten stromen zodat je makkelijker en dieper contact kunt krijgen met jouw lichaam en daarmee jouw lichaamscellen.
Na de inleiding zal ik je meenemen naar jouw lichaamscellen. Je zal zien en voelen welke emoties, oude overtuigingen en beperkende gedachtes er opgeslagen liggen in je cellen. En natuurlijk ook vervuiling van voedsel, drank, luchtvervuiling, toxische stoffen en electromagnetische straling. Daarna beginnen we een krachtige ademsessie met visualisatie en meditatie. Het doel is om je trillingsfrequentie bewust te verhogen zodat je meer in contact staat met je persoonlijke kracht en intuïtie en om je lichaamscellen te regenereren zodat je gezonder en bewuster in het leven staat.

Deze avond kan geheel zittend op een stoel, iedereen kan meedoen. Maar deze dynamische ademsessie is niet geschikt voor zwangere dames of dames die nog borstvoeding geven ivm afvalstoffen die vrijkomen.
Na de pauze praten we verder over de mogelijkheden die wij als mens zijn hebben, zelfs hetgeen wat bijna onmogelijk lijkt.


Over Amudra

Mijn naam is Amudra Madhura. De belangrijkste woorden voor mij zijn vrijheid en liefde. Mijn leven is nooit saai en normaal geweest, maar juist ondernemend en flexibel. Dat is wat mij anders maakt, gewoon doen wat ik wil , wel doordacht, maar vooral het creëren, uitvoeren en loslaten, daar draait mijn leven om. Ik hou ervan om in mijn vrije tijd te dansen en de natuur in te gaan met mijn hond Diva, elke wandeling verwonder ik me hoe mooi de natuur die dag weer is en weer net iets anders dan gisteren.

Ik ben al vanaf mijn 20ste  ondernemer (nu 49), al vroeg wist ik dat dit het juiste pad voor mij zou zijn. Zelf de verantwoording nemen voor alles wat ik wil neerzetten en de vrijheid hebben om dat te doen wanneer ik wil. Ik heb diverse bedrijven gehad en altijd stonden deze in het teken van dienstbaarheid naar anderen. Door al deze stappen gedurende 29 jaar is er een totaalpakket ontstaan. Ik ben geen standaard leraar of coach, maar denk en handel juist outside the box. Zoals ik eruit zie ben ik ook, een beetje anders dan anderen. Niet zweverig maar juist met mijn beide voeten stevig op de aarde, goed in balans en daardoor erg verbonden met alles en iedereen om mij heen, zichtbaar en onzichtbaar. Altijd handelend vanuit mijn intuïtie en gevoel met daarbij de kennis die ik heb vanuit studies en opleidingen.

Een hartegroet vanuit liefde en vrijheid,
Amudra

Klik hier voor meer informatie over Amudra


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

Het geheim om jouw vrijheid te bevrijden – Amudra
Datum: 9 juni 2021
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel

Corona

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM. Zo werken we uitsluitend met kleine groepen op een grote, lichte locatie met een goede ventilatie. Op deze manier kunnen we elkaar ontmoeten, met voldoende afstand tot elkaar.
Mochten de corona-maatregelen deze workshop niet mogelijk maken, dan zal deze worden uitgesteld. Als u op de nieuwe datum niet kan, krijgt u uw geld terug.

Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *