Voorstelling: Soulstory – Marja Ruijterman

Wanneer:
oktober 23, 2019 @ 8:00 PM
2019-10-23T20:00:00+02:00
2019-10-23T20:15:00+02:00


Marja Ruijterman keert terug bij het Huis van Transformatie met haar nieuwe voorstelling Soulstory.

Deze voorstelling gaat over grenzen van tijd heen,
laat een moeder tot leven komen,
over oorlog en verwerking,
over positief denken en jezelf opblazen,
over hoe je een karikatuur van jezelf kunt worden,
over het ego en de ziel,
over grote en kleine liefde en hoe alles maar dan ook alles erbij blijkt te horen.

In haar voorstellingen, lezingen en verhalen creëert trainer en coach Marja Ruijterman een sfeer die mensen helpt hun maskers af te zetten. Hiermee geeft je het gevoel dat alles mogelijk is: Je kunt kiezen voor een andere beleving van je werk, je vrije tijd en je relaties. In humoristische, rake stijl beschrijft Marja herkenbare situaties uit het leven zelf. Zo vertelt ze tijdens deze voorstelling Soulstory op een open manier waar zij als trainer voor komt te staan, wat ze meemaakt en leert in de praktijk.


Marja RuijtermanOver Marja Ruijterman

Marja Ruijterman (1955) is trainer en coach, schrijft verhalen en spreekt over de essentie van het leven. Marja vertelt ongedwongen en openhartig over de kleine en grote dingen van het leven. Dingen die haar raakten, maar ook hoe ze deze meeneemt in de rest van haar leven.

Ze vertelt over de vele ontmoetingen in haar leven en welke wijsheid haar deze ontmoetingen gaven. Ze zet ons daarmee aan het denken. Hierdoor laat Marja je op een bijzonder mooie manier zien hoe alles zijn waarde heeft. Een “ontspannen” en leerzame avond over hoe je je eigen innerlijke wijsheid kunt integreren in je werk en privé.

“Al mijn ervaringen hebben me zoveel geleerd dat ik een blijer mens geworden ben en beter met moeilijke situaties om kan gaan. Ik heb een enorme drang in me om alles wat ik leer door te geven. Dat is de beste manier om het in ons leven te integreren. Als je naar je leven kijkt en ik naar de mijne, zie ik nu wat voor rijkdom er in elke ervaring zat.

De wijsheid zit in onszelf… We kunnen op een heel andere manier naar onszelf en onze omgeving kijken waardoor er een totaal ander beeld ontstaat.”

Marja is sinds 1993 trainer en coach en schreef twee boeken: ‘Placebo’s en fluitende fietsen’ en ‘Niets meer te bewijzen’.


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

Voorstelling Soulstory – Marja Ruijterman
Datum: 23 oktober 2019
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.45 uur open.
Kosten: €15 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel

Schrijf je nu in voor deze lezing

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier