De TomTom van je Ziel – Geert Kimpen

Wanneer:
november 6, 2019 @ 7:30 PM
2019-11-06T19:30:00+01:00
2019-11-06T19:45:00+01:00


DEZE LEZING IS HELEMAAL UITVERKOCHT.
U kunt zich dus ook niet meer aanmelden hiervoor.
Komt u ook aub niet spontaan naar de locatie,
want we kunnen helaas niemand meer toelaten.

Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf
bevindt, maar boven je hangt? Dat je ziel
is als een alwetend veld met de kennis van
alles uit je leven: wat was, is en zal komen.

Een bron van eeuwige kennis, die je
te allen tijde kan raadplegen. Die je kan
aanboren via de onzichtbare kabel waarmee
je aangesloten bent vanuit je derde oog.


Wat als je toegang zou hebben tot de TomTom van je Ziel?

Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt? Als je niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren. Want je ziel is als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties. Zo ontdek je weer de TomTom van je ziel.

Over Geert Kimpen

De Vlaamse theatermaker Geert Kimpen, brak door als schrijver met zijn debuutroman “De kabbalist” (meer dan 100.000 verkochte exemplaren, uitgegeven in meer dan 15 landen). Vervolgens schreef Geert Kimpen de succesvolle romans “De geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”.

Daarna werd het stil.

Want Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht. En waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. Het meisje dat aan de oever verscheen is het eerste boek van de herboren Geert Kimpen.

Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

Meer informatie: geertkimpen.com


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

De TomTom van je Ziel – Geert Kimpen
Datum: 6 november 2019
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €15 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel

 

Helaas kunt u zich niet meer inschrijven voor deze lezing, want de lezing is helemaal uitverkocht.

 
Misschien kunt u op een ander moment en op een andere locatie de lezing van Geert Kimpen bijwonen, klik hier voor een overzicht van zijn lezingen.