Soulreading – Boodschappen voor jou!

Wanneer:
23 juni 2021 @ 19:30
2021-06-23T19:30:00+02:00
2021-06-23T19:45:00+02:00Een Soul Reading is een prachtige, snelle manier om inzicht te krijgen in de essentie van jouw leven: je Ziel. In mijn visie komt je ziel uit de Bron. In de Bron is alles perfect, heel en compleet. Maar ondanks dat de Bron perfect is, wil deze toch groeien, want dat is de natuur van ons hele universum en dus ook van de Bron. Daarom zijn er dappere zielen zoals jij en ik, die naar de aarde komen om te leren en te groeien. Dit leren en groeien doen we door de imperfectie op aarde te voelen. Het leven is vaak moeilijk, zwaar en uitdagend. Door die levenslessen leert onze ziel wat imperfectie is en na je dood, neemt het deze levenslessen mee terug naar de Bron.

Als jij dus weet wat je Ziel hier komt leren, dan zijn die levenslessen veel minder nodig. Je zult dus ontspannen en op een speelse en fijne manier ontdekken hoe jij je leven hier op aarde kan leven. Want je Ziel is als een kompas. Het weet precies wat goed voor jou is. Zo kun je het leven gaan creëren dat jij wil, jouw Zielsmissie gaan manifesteren.


Hoe werkt zo’n soulreading?

Een soulreading kan gezien worden als een soort van channeling. Ik heb door mijn opleidingen (oa. Life&Soul teacher) geleerd om mijzelf via mijn Ziel direct af te stemmen op jouw Ziel. Dit gaat via -wat wetenschappelijk genoemd wordt- het ‘wetende veld’. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij het bekende Familieopstellingen.
Zo krijg ik direct bruikbare en praktische inzichten die meteen tot de kern gaan, die over jouw essentie gaan.
Omdat ze op zielsniveau zijn, zijn de inzichten altijd liefdevol en gaan uit van mogelijkheden en kansen en niet van beperkingen en problemen.

Tijdens deze avond zal ik me niet alleen afstemmen op mijn en jouw ziel, maar ook een channeling doen met Maria Magdalena. Ik heb al jaren een speciale band met haar en ervaar haar channelings als zeer inspirerend en ontroerend mooi. Zo wordt de workshop een mix van een algemene channeling met Maria Magdalena en gechannelde antwoorden op meer persoonlijke vragen van de deelnemers: Boodschappen voor jou!

Om dit mogelijk te maken is er slechts plaats voor 6-7 deelnemers; een veilige en intieme setting dus.

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als zelfstandig. Transformatie coach en trainer. Tenslotte ben ik verbonden als coördinator en docent aan de NEM Academy, waar mensen worden opgeleid tot Transformatie coach en therapeut.


Klik hier voor meer informatie over Saskia BastenPraktische informatie:

Soulreading – Boodschappen voor jou!
Datum: woensdag 23 juni
Tijd: 19.30 tot ca. 22.00 uur
Kosten: € 25,- pp.

 

Corona:
Wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Zo werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, met voldoende afstand tot elkaar.
Mochten er weer strengere maatregelen volgen, die het niet mogelijk maken elkaar fysiek te ontmoeten, dan kan het zijn dat we deze activiteit uitstellen tot een later tijdstip.

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven
voor deze activiteit; hij is VOl.2 thoughts on “Soulreading – Boodschappen voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *