Soul Body Fusion – Martje Naterop

Wanneer:
april 8, 2020 @ 7:30 PM
2020-04-08T19:30:00+02:00
2020-04-08T19:45:00+02:00


SPECIAAL AANBOD:
Omdat we deze prachtige workshop vooral door willen laten gaan, juist in deze tijd, zal deze ONLINe worden gegeven. Bovendien krijg je voor dezelfde prijs, niet 1x maar 3x de Soul Body Fusion, met steeds een week ertussen!

We hebben allemaal een ziel maar deze is niet altijd goed verbonden met ons fysieke lichaam. We leven dan als het ware met de lichten half aan, niet in staat om de gezondheid, overvloed en welzijn te manifesteren in ons leven. De frequenties van onze ziel en die van ons lichaam zijn heel vaak dus niet goed op elkaar afgestemd. Dit ontstaat door trauma’s in het leven, misbruik, leed en teleurstellingen.
Tijdens deze workshop kun je ervaren hoe t is om je ziel, het grotere deel van jou, te laten samensmelten met wie jij bent als persoonlijkheid in het hier en nu.

Soul body fusion is een eenvoudige methode die werkt via een intentie en een intentie veld. Het is ontwikkeld door Jonette Crowley, een amerikaanse schrijfster, en spirituele ontdekkingsreizigster. Voor meer informatie kun je kijken op haar website.
Wij gaan tijdens deze avond samen met Martje Naterop vooral ervaren wat het is en wat het met je doet.

Martje maakt daarnaast gebruik van een hele bijzondere kaartenset uit Damanhur, een spirituele gemeenschap uit Italie. Deze kaarten geven extra focus en helpen je de informatie en antwoorden van je ziel duidelijk te horen, zien of weten.

De soul body fusion bestaat nu uit drie sessies binnen een termijn van 21 dagen. Hiermee laat je het echt binnen jezelf landen en settelen. Op woensdagavond 8 april krijg je de eerste en in de weken daarna, de tweede en derde sessie, op afstand.

Over Martje Naterop

Martje heeft de opleiding van mens en intuïtie gedaan, intuïtieve ontwikkeling, healing, reading en een verdiepingsjaar wat leading/ lichtwerk werd genoemd. Een vierjarige opleiding waarin je wordt getraind om vele facetten van je intuïtie te gebruiken. Dit is haar basis. Ze is zich daarna steeds blijven ontwikkelen en heeft vele workshops, trainings en cursussen gevolgd. Zo kwam ze ook in contact met soul body fusion.

Wat haar zo aanspreekt aan deze methode is dat het eigenlijk geen methode is.
Het is heel simpel. Het is vrij. Er is niemand die voor jou bepaald wat goed is voor jou. Wat er gebeurd is aan jouw ziel.
Er zijn geen woorden nodig, alles vindt plaats in stilte.
En toch is het enorm krachtig en zet het echt een veranderingsproces bij jezelf in gang. Je komt dichter bij wie je echt bent.

In die stilte dat je je openstelt om de energie van je ziel te ontvangen kan er veel gebeuren! Wat dat is, wisselt per persoon. Martje:
‘Ik noem wat voorbeelden, maar dit kan voor jou heel anders zijn. Mensen kunnen lichamelijke sensaties ervaren. Tintelingen, warmte, kou, een bepaalde druk of pijn.
Emotionele sensaties; ontlading van verdriet of emotionele pijn, een geluksgevoel, een gevoel van dankbaarheid. Mensen kunnen beelden ontvangen, kleuren gaan zien, symbolen.’

Voor meer informatie zie: vlindermozaik.nl


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

Soul Body Fusion – Martje Naterop
Datum: 8 april 2020
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
Deze workshop wordt ONLINE gegeven.
Je krijgt per email alle informatie die nodig is om in te loggen.
Kosten: €25 per persoon

Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *