De Natuurlijke Essentie – Priscilla Tielman

Wanneer:
september 11, 2019 @ 8:00 PM
2019-09-11T20:00:00+02:00
2019-09-11T20:15:00+02:00


In deze lezing bekijkt Priscilla aan de hand van eigen onderzoek en ervaring de Natuurlijk Essentie
van de mens in zijn compleetheid.

Er wordt regelmatig gezegd of geschreven dat we meer zijn dan ons fysieke lichaam. De afgelopen
20 jaar heeft Priscilla zich daar intensief mee bezig gehouden en heeft hiervoor -voor zichzelf-
daadwerkelijk bewijs gevonden.

Toch bleef het gevoel dat een puzzelstukje ontbrak.

Want hoe komt het dat mensen die met spiritualiteit bezig zijn en soms jarenlang verschillende
vormen van meditatie of bewustzijnsverruimende methodes beoefenen, toch vaak een ziek fysiek
lichaam hebben of kampen met bepaalde fysieke klachten? Wat klopt er niet? Moeten ze dan nog
harder hun best doen met mediteren? Of moeten ze nog spiritueler worden?

Veel mensen vertrouwen hun lichaam niet meer

Ze zijn bang dat ze opeens een (ernstige) ziekte krijgen, zomaar, uit het niets. Zelfs het vertrouwen in de medische wetenschap is bij veel mensen aan het verminderen of zelfs aan het verdwijnen. Het septembernummer van ‘Spiegelbeeld’ titelt: “DE MEDISCHE WETENSCHAP IN DIEPE CRISIS”. Wat is er aan de hand en wie kunnen wij nog vertrouwen?

Priscilla behandelt op deze avond een belangrijke ontdekking uit de jaren 80 van vorige eeuw. Toen herontdekte Dr. Hamer 5 biologische natuurwetten die al miljoenen jaren bestaan; de natuurlijke essentie. Het zijn wetmatigheden net zoals zwaartekracht een wetmatigheid is. Je hoeft het dus niet te geloven. Het is natuurwetenschap.

Deze informatie is weggehouden informatie. Het beschrijft de logische processen die zich afspelen in ons biologisch lichaam. Wij zijn vergeten hoe we de gebruiksaanwijzing van Moeder Natuur dienen te lezen. Ziekte is er niet om ons te doden maar om ons te laten OVERLEVEN. En dat is wat Dr. Hamer heeft bewezen.

Wanneer je dit weet valt de angst voor ziekte weg

Priscilla vertelt in een notendop over deze natuurwetten. ‘Het zet je denken op z’n kop’. Ben jij klaar voor een ‘ondersteboven’ avondje? Ze geeft deze lezing samen met Rolf Nuyts.


Over Priscilla Thielman

Priscilla is, zolang zij zich kan herinneren, op zoek geweest naar antwoorden op de wereldwijde mysteriën. Op jonge leeftijd zocht ze al naar informatie over de oude beschavingen, zoals de Inca, de Maya en de Egyptische beschavingen.
Op haar zoektocht kwam ze regelmatig informatie tegen over de verschillende geneeswijzen, bewustzijnsstaten en bewustzijnsverruimende ervaringen bij verschillende culturen en volken. Haar fascinatie was gewekt. Zo heeft zij verschillende opleidingen gevolgd in energetische geneeswijzen, sjamanisme en in meerdere hypnose stromingen.

Toen zij stuitte op de 5 biologische natuurwetten van Dr. Hamer wist zij dat dit zeer essentiële informatie is voor iedereen om het zelfherstellend vermogen weer te activeren. Inmiddels heeft zij hier intensieve trainingen in gevolgd en past dit ook toe tijdens haar individuele en groep-sessies.

Over Rolf Nuyts

Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie, … .

Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagelijkse leven. Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer en Off-Campus Residential Trainer aan het Monroe Instituut (TMI) en begeleidt groepen in meerdere Hemi-Sync programma’s. Vanaf juni 2014zetelt hij ook in TMI als Member of the Board.

Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben.


Meer informatie over de Natuurlijke Essentie: www.denatuurlijkeessentie.nl

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


Praktische informatie:
De Natuurlijke Essentie – Priscilla Tielman
Datum: 11 september 2019
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.45 uur open.
Kosten: €15 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze lezing

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier