Loop je Levenspad – Joyce Veldsink

Wanneer:
maart 11, 2020 @ 7:30 PM
2020-03-11T19:30:00+01:00
2020-03-11T19:45:00+01:00


Tijdens deze avond zal Joyce Veldsink u in contact brengen met uZelf. Van daaruit kunt u kijken waar uw levenspad zich heen begeeft. Joyce neemt u mee op uw eigen reis door met u door de zaal te lopen. U kunt zelf voelen en ervaren waar u wel en niet heen wilt bewegen in uw leven.

U onderwerpt uzelf aan uw eigen onderzoek, geinspireerd door de Akasha Kronieken. Die zullen via Joyce of uzelf licht schijnen op uw positie en in uw leven. U mag zich tijdens deze avond ontspannen.
Ook als u geen specifieke levensvragen heeft, bent u welkom. Ook dan zal er licht geschenen worden op uw pad en zult u thuis plezier beleven aan hetgeen u deze avond heeft mogen ervaren.


De ontvouwing van uw levenspad vindt plaats in liefde. Joyce zal niet ‘orakelen’ wat u te doen heeft in uw leven. Joyce helpt u uzelf en uw positie te leren kennen, zodat u van daaruit de juiste keuzes kunt maken. Deze zien er voor iedereen anders uit. Het consequent volgen van uw eigen stroom leidt u immers naar de mooiste plek in uw leven! Welkom!

Over Joyce Veldsink

Joyce Veldsink (43) is een compassievolle en duidelijke Transformatiecoach. Daarnaast is zij akasha docent, healer en qi gong docent. Maar vooral is zij levensgenieter en mens. Joyce helpt ondernemers, coaches en healers bij herstel en bekrachtiging van de verbinding met zichZelf en hun levenspad.
Joyce heeft 12 jaar voor overheden gewerkt aan verschillende aspecten van verandermanagement. Na een burnout op haar 33ste keerde ze haar aandacht naar binnen. Een reis die haar meer leerde dan welke universiteit of managementcursus haar ooit kon leren. In contact met zichzelf en haar levensvragen bewandelt zij dit pad nu vanuit haar bedrijf en helpt anderen die op dezelfde weg zijn.


Meer informatie: JoyceVeldsink.nl

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


Praktische informatie:
Loop je Levenspad – Joyce Veldsink
Datum: 11 maart 2020
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier