Loop je Levenspad – Joyce Veldsink

Wanneer:
maart 11, 2020 @ 7:30 PM
2020-03-11T19:30:00+01:00
2020-03-11T19:45:00+01:00


Joyce gaat je voor op haar vrolijke en dynamische manier en nodigt je uit stil te staan bij wat je wilt in je leven. Je zult een levenskompas betreden, dat je laat je zien waar je nu bent, welk pad jij wil lopen en wat daarvoor nodig is. Het helpt je heldere keuzes te maken en tot concrete oplossingen te komen.

Het is een compassievolle reis naar binnen, begeleidt door Joyce en de Akasha Kronieken. Kom deze avond de liefde voor jezelf ervaren. Betreed het kompas en laat jouw innerlijk je de weg wijzen. Een avond met ontspanning, plezier en wijsheid die lang doorwerkt.


De ontvouwing van jouw levenspad vindt plaats in liefde. Joyce zal niet ‘orakelen’ wat jij te doen hebt in jouw leven. Joyce helpt je alleen om jezelf en jouw positie beter te leren kennen, zodat je van daaruit de juiste keuzes kunt maken. Deze zien er voor iedereen anders uit. Het consequent volgen van je eigen stroom leidt je immers naar de mooiste plek in jouw leven! Welkom!

Over Joyce Veldsink

Joyce Veldsink (43) is een compassievolle en duidelijke Transformatiecoach. Daarnaast is zij akasha docent, healer en qi gong docent. Maar vooral is zij levensgenieter en mens. Joyce helpt ondernemers, coaches en healers bij herstel en bekrachtiging van de verbinding met zichZelf en hun levenspad.
Joyce heeft 12 jaar voor overheden gewerkt aan verschillende aspecten van verandermanagement. Na een burnout op haar 33ste keerde ze haar aandacht naar binnen. Een reis die haar meer leerde dan welke universiteit of managementcursus haar ooit kon leren. In contact met zichzelf en haar levensvragen bewandelt zij dit pad nu vanuit haar bedrijf en helpt anderen die op dezelfde weg zijn.


Meer informatie: JoyceVeldsink.nl

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


Praktische informatie:
Loop je Levenspad – Joyce Veldsink
Datum: 11 maart 2020
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier