Leylijnen en krachtplaatsen – Michiel Koek

Wanneer:
januari 30, 2019 @ 7:30 PM
2019-01-30T19:30:00+01:00
2019-01-30T19:45:00+01:00De aarde is eeuwenlang onderhevig
geweest aan grote geologische
veranderingen. 8000 jaar geleden
bestond het kanaal tussen
Frankrijk en Engeland nog niet.
In Frankrijk waren 10.000 jaar terug
sommige vulkanen van het Centraal
Massief nog actief. De grote en kleinere,
breuklijnen ontstaan tijdens de laatste
tektonische veranderingen, vormen de
basis voor de leylijnen.


Leylijnen zijn energierijke, soms kilometers lange lijnen die oude heiligdommen met elkaar verbinden. We weten dat er verschillende soorten leylijnen zijn die allemaal een eigen frequentie of trilling hebben. Sommigen worden door mensen waargenomen, door middel van trilling in hun handen, zware benen of een zweverig gevoel in de maagstreek. Op bepaalde lijnen krijgen sommigen visioenen. Op andere zien mensen weer geesten of spoken. Veel huizen of plaatsen waar spookverschijnselen worden waargenomen liggen dan ook op een leylijn of waterader. Op plaatsen waar de leylijn een waterader kruist, is een plaats van hoge energetische waarde.

In de lezing op 30 januari vertelt Michiel Koek van alles over leylijnen en krachtplaatsen. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn onder meer:
– Het ontstaan van Leylijnen en de bouw van megalithische bouwwerken zoals steencirkels, menhirs, dolmen en grafheuvels.
– Waarom zijn er zoveel heiligdommen, waaronder kerken, kathedralen en abdijen, op deze lijnen gebouwd?
– Hoe herken ik leylijnen aan de hand van bomen en planten?
– Wat zijn krachtplaatsen?
– Water en krachtplaatsen
– Energie van water in de vorm van bronnen en ondergrondse rivieren

Dit alles licht Michiel Koek toe met persoonlijke ervaringen, foto’s en/of tekeningen.

Over Michiel Koek
Michiel (1950) is een ‘nakomertje’ uit een gezin met vijf kinderen, verscheurd door de tweede wereldoorlog. Drie kinderen voor en twee na de oorlog.
Spelen deed hij meestal alleen, want hij was immers nooit alleen. Er was altijd wel iets of iemand bij hem, die met zijn spel meedeed of in zijn spel paste.
In 1992 kreeg Michiel ‘voorspellende dromen’. Het waren altijd dromen over rampen, die vrijwel altijd drie weken na mijn droom plaatsvonden. 
De eerste die hij zich herinnert is het neerstorten van een vliegtuig op een grote stad. Drie weken erna, het was inmiddels oktober 1992, hoorde Michiel op de radio dat er een vliegtuig was neergestort op de Bijlmermeer, een wijk in Amsterdam. Toen hij de televisie aanzette om naar het nieuws te luisteren en te kijken, merkte hij dat de camera op exact dezelfde plek stond als waar Michiel in zijn droom stond toen het vliegtuig neerstortte.

Michiel ging een cursus Tarot kaarten volgen. Tijdens deze cursus kwam zijn gevoeligheid voor energieën pas goed aan het licht. Hij kreeg ook te horen dat hij zich moest gaan verdiepen in Leylijnen. Hierna vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats. Nu wist hij waarom hij op bepaalde plaatsen deze energie voelde. Daarna ging alles in een sneltreinvaart. 
Michiel had een aantal bijzondere ervaringen in de steencirkels van Avebury, Stonehenge en Kenmare.
Vanaf 2013 houd hij met enige regelmaat lezingen over dit onderwerp. Michiel Koek is ook door het bekende medium Marion Berndsen opgeleid tot Avalon-ELA therapeut.

Meer informatie over Michiel Koek: http://www.djedefre.nl

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


Prakische informatie:
Michiel Koek – Leylijnen en krachtplaatsen
Datum: 30 januari 2019
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €15 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


DEZE LEZING IS NU HELAAS VOLGEBOEKT,

ER ZIJN GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR

Kijk eens in onze Agenda of er misschien iets anders voor u bijzit. Graag tot een andere keer!