Loop je eigen Hart Labyrint – Ancientpower

Wanneer:
april 10, 2019 @ 7:30 PM
2019-04-10T19:30:00+02:00
2019-04-10T19:45:00+02:00


in een doolhof verlies je je weg
in een labyrint vind je je weg!

Het labyrint komt in vrijwel alle culturen voor.
De oudste bekende afbeeldingen van labyrinten zijn
zo’n 4000 jaar oud. Het lopen van een labyrint is
behulpzaam bij het zoeken naar je kernwaarden:
datgene waar je echt voor gaat in het leven.
Het kan op verrassende wijze leiden tot het
aangaan van nieuwe verbindingen.


Op 10 april gaan we in een Hartsverbinding een pracht Labyrint lopen. We maken dit labyrint zelf met sprokkelhout!! We zullen dit -bij goed weer- doen in een mooi bos aan de rand van Moergestel. Daarna doen we een mooie Regenboogmeditatie en met jouw intentie ga je het hartlabyrint lopen op het geluid van de Sjamanen drum. Je kan voor veel items kiezen als het maar jou Hart aanraakt. Als we klaar zijn delen we met een Praatstok onze ervaringen. Een Labyrint werkt op alle fronten inspirerend en het lopen ervan brengt je linker en rechterhersenhelft in balans. Dit geldt extra als je een labyrint loopt dat je zelf mee hebt opgebouwd! Want je maakt dan een -tijdelijke- persoonlijke krachtplaats in de natuur.
Loop je graag mee en wil je dit eens ervaren?

Wat is een labyrint nu precies?
Een labyrint is een kruisingsvrij, slingerend pad, dat de loper langs een aantal wendingen naar het centrum voert en weer terug naar buiten. Er is een aantal verschillende modellen van het labyrint. Ze hebben echter één ding gemeen: in tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen verschillende paden, heeft een labyrint een enkel pad dat de loper langs een aantal wendingen leidt naar het centrum en weer terug naar buiten. Het labyrint past in de zoektocht van veel mensen naar bezinning en bezieling.


Over Ancientpower
Ancientpower is een sympathieke stichting uit Tilburg voor en door mensen met talent. Ancientpower is opgericht voor en door mensen die in een uitzichtloze werk situatie of uitkeringspositie zaten, of daarin terecht dreigen te komen. Stichting Ancientpower wenst mensen te bereiken met het hart.
De stichting wenst dat te doen middels de (verborgen) talenten en kennis van mensen vanuit een wao/werkeloze situatie. De stichting wil graag deze mensen enthousiasmeren om hun kennis, ervaring, talenten te delen met anderen.De stichting bevordert een relatie tussen ons westerse denken en de natuurbeleving en kennis van samenwerkende natuurvolkeren, en de wijsheid van onze voorouders alsook oude culturen.

Namens deze stichting zal Hetty Kerkhof het Labyrint lopen begeleiden. Hetty is Labyrint werker, Inka trainer, ceremonieel Trouwambtenaar en vrijwilliger bij stichting Ancientpower.

Meer informatie ancientpower.eu


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief. Inwoners van Tilburg kunnen in aanmerking komen voor de Meedoenregeling, omdat stichting Ancientpower hier aan meedoet. Neem even contact op indien je hiervoor in aanmerking wil komen.


Praktische informatie:
Loop je eigen Hart Labyrint – Ancientpower
Datum: 10 april 2019
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €20 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze workshop

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier