Kleuroscoop van je praktijk/bedrijf – Rietje van Vlasselaer

Wanneer:
september 9, 2020 @ 7:30 PM
2020-09-09T19:30:00+02:00
2020-09-09T19:45:00+02:00


Heb jij een eigen praktijk, ben je zzp’er of ondernemer, dan heeft je praktijk of bedrijf ‘een naam’. Waarschijnlijk een naam die je zorgvuldig hebt uitgekozen en die voor je gevoel helemaal past bij jouw diensten of je producten. Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw praktijk jouw naam draagt, ook dan is het interessant om mee te doen.

Het is bijzonder leuk om de kleur te ontdekken die resoneert met de naam van jouw praktijk/bedrijf. Want dan kan je die “kleur” meenemen in al je communicatie naar buiten toe. Dat kan in je logo, je huisstijl, je website en je communicatie via social media. Maar net wat bij je past. Het bewust worden van welke kleur er resoneert vanuit jouw bedrijfsnaam, heeft vele voordelen omdat jij als eigenaar van je bedrijf deze kleur dan ook heel bewust in kan zetten.

Kleuren resoneren onmiddellijk met ons gevoel en zijn een krachtig communicatiemiddel naar jouw potentiële klanten. Voordat klanten een dienst of product bij je kopen, voelen ze – vaak op onbewust niveau – of het klopt. Hoe mooi is het dan dat jouw intentie, de liefde voor je praktijk/bedrijf, fijn resoneert in de kleuren die je gebruikt in al je communicatie naar buiten toe!

Ben je benieuwd naar de kleur die resoneert met jouw praktijk/bedrijfsnaam? En hoe je die in kan zetten in je communicatie? Of ben je net van plan om te starten en ben je nog aan het nadenken over de naam? Dan kun je ook preventief de kleur kiezen die past bij je dienst en daar de naam of afstemmen. Ook dan is deze avond heel interessant voor je.

Wil je hier graag meer over horen en je vragen kunnen stellen, wees welkom op deze bijzondere avond bij het Huis van Transformatie en ontdek de resonantiekleur van je bedrijfsnaam. Ik ontmoet je graag.

 

over Rietje van Vlasselaer

Rietje van Vlasselaer heeft als bewustzijnstrainer en levenscoach inmiddels ruim 12 jaar ervaring als bezielde onderneemster bij haar praktijk: Kleur InZicht.

Al die jaren heeft ze al heel wat mensen begeleid in het ontdekken van hun unieke zelf. Het zijn prachtige innerlijke reizen vanuit je kleuroscoop en steeds opnieuw geniet ze van dat proces waarin je innerlijke licht ‘aan’ gaat en hoe je leven zich dan steeds meer afstemt op je ware zelf, je True Colors.

Zodra mensen hun zielsmissie helder hebben, wil dat graag vorm vinden en velen richten graag een eigen praktijk op. Daarvoor maakt ze al enkele jaren mooie bedrijfskleuroscopen. En nu is de tijd rijp om daar een stap verder in te gaan en vanuit Kleur InZicht een nieuwe training aan te bieden die de “zielskant verbindt met de businesskant”. Rietje werkt al jarenlang vanuit die verbinding en dat resoneert voor haar geheel met het werken en ondernemen vanuit je hart.

Ze ziet veel ondernemers met een prachtige eigen praktijk die – vaak vanuit hun hart – hele mooie diensten aanbieden, maar toch veel moeite hebben om een volwaardig inkomen te genereren. Die blijven hangen in een “hobby-inkomen”. Die jarenlang enorm hun best doen en waarbij het meestal niet aan hun geleverde kwaliteit ligt… maar wel aan:
– te weinig kennis en bewustzijn van de universele wetten
– het ontbreken van een goed bedrijfsmodel
– een ongezonde relatie met geld
Hoe leuk is het om te ontdekken dat je vanuit ontspanning veel meer resultaat kan bereiken dan wanneer je maar door blijft ploeteren. Hoe mooi is het dat je in je praktijk of bedrijf puur jezelf kan zijn en daarmee grote impact kan maken. Bezielde ondernemers kent Rietje als mensen die een diep verlangen hebben om de wereld mooier en fijner te maken. Ze dragen bij aan het grotere geheel. Geheel passend bij de Nieuwe Aarde die nu en de komende jaren gevormd gaat worden. Door ons allemaal samen.

Het verheugt Rietje van Vlasselaer enorm dat Ze deze Training heeft kunnen opnemen in mijn aanbod. Het voelt compleet nu. Eerst de reis naar binnen om je missie te ontdekken en daarna naar buiten met je missie. De wereld heeft je nodig. Jouw uniekheid is een gift voor de wereld. Rietje van Vlasselaer ontmoet je graag bij Kleur InZicht


Meer informatie: kleurinzicht.nlPraktische informatie:

Kleuroscoop van je praktijk/bedrijf – Rietje van Vlasselaer
Datum: 9 september 2020
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoonLocatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op
De inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

 

Wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Zo werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, met voldoende afstand tot elkaar. Mochten er in het najaar toch weer strengere maatregelen volgen, die het niet mogelijk maken elkaar fysiek te ontmoeten, dan kan het zijn dat we deze activiteit online aanbieden.