Je kleuroscoop als sleutel naar je ware Zelf – Rietje van Vlasselaer

Wanneer:
december 11, 2019 @ 7:30 PM
2019-12-11T19:30:00+01:00
2019-12-11T19:45:00+01:00


Wat is eigenlijk een kleuroscoop? Dat zijn de kleuren waarmee jij geboren bent, oftewel je innerlijke kleuren. Wist je dat iedereen een uniek innerlijk kleurenpalet heeft? Het loont écht de moeite om jouw unieke kleuren te ontdekken. Dan wordt het zoveel makkelijker om je leven te leiden op een wijze die afgestemd is op jouw ware Zelf. Je ware potentieel kan je namelijk alleen IN jezelf ontdekken. Verbinding met jouw innerlijke kleuren zorgt ervoor dat dit bevrijd kan worden. Kleuren resoneren direct met ons gevoel – of je daar nu wel of niet bewust van bent. 
En vanuit die laag creëren we…alles is immers resonantie…en heeft een eigen trilling.

Tijdens deze workshop leer je meer over de kleuroscoop en zoomen we in op ieders “levenskleur”. Dat is een belangrijke basiskleur in je kleuroscoop die je inzichten geeft in je talenten, je karakter en de wijze waarop je naar de wereld kijkt.

Je ontdekt tijdens deze avond dus jouw levenskleur en je leert je te verbinden met deze kleur. Daarmee ontstaat vanzelf de verbinding met de kwaliteiten die aan de betreffende kleur verbonden zijn. Uiteraard kijken we samen ook naar de betekenis van jouw levenskleur.

*Verzoek: om je kleuroscoop te berekenen heb ik wel echt je geboortegegevens nodig: 
volledige geboortenamen: (meisjes)achternaam, voornamen, eventuele roepnaam, en geboortedatum

De kleuroscoop is een oeroude wijsheid die haar oorsprong vindt in de kabbala en die ik verder ontwikkeld heb in een eigentijdse jas. Laat je tijdens deze workshop verrassen door de wijsheid die in je kleuroscoop verscholen zit. Kennismaken met je levenskleur is een uitstekende manier om te ontdekken of deze vorm van persoonlijke groei bij je past. Je bent van harte welkom en we gaan er samen een kleurrijke, inspirerende en inzicht-gevende avond van maken.

 

over Rietje van Vlasselaer

Al zolang Rietje van Vlasselaer het zich kan herinneren voelt ze een diepe passie voor Kleur. Daarnaast was ze altijd al buitengewoon geïnteresseerd in persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling.
Toen ze in 2008 haar bedrijf Kleur InZicht oprichtte, kwamen beide passies samen want hierin leert Rietje mensen hoe ze kleur bewust in kunnen zetten bij hun bewustzijnsontwikkeling. Je Kleuroscoop als sleutel naar je ware zelf.

Het ontdekken – en leren omarmen – van je innerlijke kleuren is een hele fijne manier om wakker te worden voor je ware zelf. Voor je talenten. Je zielsverlangens. Je ware potentieel. Rietje van Vlasselaer voelt zich zo dankbaar dat ik hierin al zoveel mensen heeft mogen begeleiden. Keer op keer ziet ze dat het diep raakt, dat zich iets moois opent in de verbinding met alleen al de zielskleur. Door je verbinding met je innerlijke kleuren raak je afgestemd op de diepere lagen van jezelf en ontvouwt je leven zich veel meer in lijn met wie je werkelijk bent. Dan ervaar je steeds meer Flow en moeiteloosheid. Rietje vindt dat een fantastisch gevoel.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar hun ware zelf

Onze samenleving is ook toe aan duurzame en universele oplossingen en die begint volgens Rietje altijd dichtbij, namelijk in jezelf. “Be the change you wish to see in the world” is een prachtige quote van Gandhi die ik onderschrijf.
Op het moment dat jij je lichtkracht – je ware kleuren – ontdekt, word je vanzelf de beste versie van jezelf en volgens haar is dat wat de wereld nodig heeft. Dat we allemaal onze beste versie leven: vanuit onze True Colors.

Het is de missie van Rietje om mensen wakker te maken voor hun uniekheid…hun prachtige innerlijke licht. Groei vereist geen moeite, het is een natuurlijke, ontspannen gebeurtenis. Het enige wat je hoeft te doen, is er de ruimte voor te scheppen. Rietje van Vlasselaer ontmoet je graag bij Kleur InZicht


Meer informatie: kleurinzicht.nl

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


Praktische informatie:

Je kleuroscoop als sleutel naar je ware Zelf – Rietje van Vlasselaer
Datum: 11 december 2019
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoon
Maximaal 15 deelnemers
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze workshop

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier