Ontwikkel je intuïtie – Saskia Basten

Wanneer:
september 23, 2020 @ 7:30 PM
2020-09-23T19:30:00+02:00
2020-09-23T19:45:00+02:00


Vaak hoor je als het om intuïtie gaat mensen dingen zeggen als ‘helderziende’, en ‘paranormale krachten’. Dit suggereert dat je speciale gaven nodig hebt om je intuïtie te kunnen gebruiken.

In mijn ervaring is dat helemaal niet zo. Want intuïtie is iets dat heel gewoon is en goed te leren. Geen zweverig gedoe of hokus pokus. Maar: een praktische vijf stappen methode, waarmee je je intuïtie snel en effectief ontwikkelt. Daarmee zul je zien dat ook jij kan leren hoe je je intuïtie kan gebruiken en je je eigen antwoorden vinden op jouw vragen.

Ik wil graag mijn kennis en ervaring met je delen om je te laten zien dat hoe jij je intuïtie kan ontwikkelen. De training is een combinatie van wat uitleg, maar vooral veel praktische oefeningen. Hiermee leer je je intuïtie gebruiken en hoe je er op kan vertrouwen. De rode draad in de cursus is natuurlijk de intuïtie zelf, maar je leert ook om deze gebruiken, samen met je andere zintuigen. Zo ontwikkel je een sterk innerlijk kompas, dat je helpt om je keuzes te maken en je pad te lopen.

Daarbij gebruik ik zoveel mogelijk gewone mensentaal, geen vage omschrijvingen, gewoon uitleggen zoals het is. Ik hoop vanuit het diepste van mijn hart dat je er iets aan hebt. Want je intuïtie gebruiken is niet alleen handig, maar ook erg leuk!

Dit leer in je deze cursus:
– Wat intuïtie nu eigenlijk is en wat je ermee kan doen
– Een praktische vijf stappen methode waarmee snel en effectief je intuïtie kunt ontwikkelen
– Praktische oefeningen die je helpen om je intuïtie te ontwikkelen
– Hoe je je intuïtie kunt gebruiken, samen met je andere zintuigen

Dit is een basis training. Iedereen kan hier aan meedoen. Je hoeft geen speciale kennis te hebben, of bijzondere eigenschappen. Mocht je meer verdieping zoeken dan is de opleiding Heart & Soul coach misschien iets voor jou?
Ik werk alleen met kleine groepen (max. 8 personen). Zo is er voldoende persoonlijke aandacht en kun je ook door elkaar wordt geïnspireerd. In de cursus zal worden gewerkt met mijn boek over intuïtie dat begin dit jaar is verschenen. Je krijgt het boek aan het begin van de cursus.

 

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer. Klik hier voor meer informatie over mij.Praktische informatie:

Ontwikkel je intuïtie – Saskia Basten
Data:
– woensdag 23 september
– woensdag 21 oktober
– woensdag 18 november en
– woensdag 16 december
Tijd: 19.30 tot ca. 22.00 uur.
Kosten: €175 pp.
voor de vier lessen samen, incl. boekSchrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op
De inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

 

Wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Zo werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, met voldoende afstand tot elkaar. Mochten er in het najaar toch weer strengere maatregelen volgen, die het niet mogelijk maken elkaar fysiek te ontmoeten, dan kan het zijn dat we deze activiteit online aanbieden.