HSP en werk

Wanneer:
februari 12, 2020 @ 7:30 PM – 10:00 PM
2020-02-12T19:30:00+01:00
2020-02-12T22:00:00+01:00


Als Hoog Sensitief Persoon (HSP) en organizer op de werkplek ben ik me nog bewuster geworden van alle prikkels op en rondom een werkplek, die invloed hebben op het functioneren van de mensen die daar werken. Op het werk worden stresssignalen vaak het eerst gezien en gevoeld. HSP’s krijgen die prikkels nog harder binnen waardoor zij eerder stresssignalen ervaren. Stress is in zekere zin nodig om goed te kunnen functioneren maar moet wel behapbaar blijven.

Hoe kun je nu op je werkplek als HSP beter omgaan met al die prikkels die stresssignalen kunnen veroorzaken? Wat doen al die prikkels en stresssignalen met je? En welke rol speelt organizing daarin? Hoe kun je jouw hoogsensitiviteit benutten in je werk? Zomaar een paar vragen waar we het tijdens deze bijeenkomst over gaan hebben. Er is ruimte voor interactie en je gaat met praktische tips naar huis.

Ook krijg je gratis het inspiratieboek van Claudy genaamd, Ruimte geeft rust.


Over Claudy Voskens

Mijn naam is Claudy Voskens. Van nature bezit ik het talent om te organiseren/organizen en ben ik geboren met de mooie eigenschap hoogsensitiviteit. Mijn organisatietalent kwam goed van pas gedurende mijn carrière in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer. Gelijktijdig werd ik vaak geconfronteerd met stressfactoren. Daarbij was ik altijd op zoek naar het hoe en waarom maar kon de vinger er niet achter krijgen. Na twee burn-outs bleek ik niet meer fulltime terug te kunnen keren in de functie waar ik uitgevallen was. Wat dan wel? Ik startte mijn eigen praktijk om vanuit mijn talent als organizer en planner anderen te gaan helpen met orde op zaken stellen. Gaandeweg zag ik wat ik voor anderen kon betekenen, zowel in praktische als in mentale zin. Een kolfje naar mijn hand en toch bleef ik tegen grenzen aanlopen. Ook nu bleef ik geboeid door het hoe en waarom en eindelijk vond ik na een lange zoektocht de oorzaak van mijn botsingen met stress en grensoverschrijdend gedrag: Ik ben van nature hooggevoelig!

Mijn persoonlijke ontwikkeling gebruik ik dagelijks in mijn werk. Organizing helpt bij overprikkeling. Ik ben èn Puur Structuur èn Puur Sensitief. Een combi waarmee ik mezelf en anderen een groot plezier doe. Structuur blijkt wenselijk voor mensen die extra gevoelig zijn voor prikkels. Mijn missie is om die prikkel-gevoeligen (hoog sensitieve personen/HSP) bewust te maken van wat prikkels met ze doen en hoe ze daarmee om kunnen gaan. Bewustwording door zelfreflectie. Zo eenvoudig is het. Daarom deel ik mijn ervaringen via een blog en schreef ik het boek Mijn boerenverstand & ik, voorkom stress en kom in beweging!
Voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Voor meer informatie: www.puurstructuur.nl


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

HSP en werk – Claudy Voskens
Datum: 12 februari 2019
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel

Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier