Heel de Vrouw in Jou – Saskia Basten

Wanneer:
28 augustus 2020 @ 09:30
2020-08-28T09:30:00+02:00
2020-08-28T09:45:00+02:00

 

… en geniet van het leven!

Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn in een wereld vol van mannelijke energie? Op scholen ontwikkel je vooral mannelijke kwaliteiten als kennis, leren en logica en we worden omringd door vooral mannelijke leiders. Toch is er zeker ook een groeiende aandacht voor vrouwelijke kwaliteiten als intuïtie, verbinding en compassie. In deze cursus is er volop aandacht voor deze vrouwelijke kwaliteiten. Want deze zijn vaak nog ondergewaardeerd, onderontwikkeld. Hoe mooi zou het zijn als jij al je vrouwelijke kwaliteiten kan ontwikkelen en gebruiken in jouw leven? Zou dat niet ontzettend helend zijn? Zou je je dan meer vrouw voelen?

In de cursus Heel de Vrouw in jou gebruiken we hierbij het ritme van de (volle) maan, de seizoenen en godinnen energie. Deze helpen ons om de vrouwelijke kwaliteiten in onszelf te herkennen, koesteren en zachtjes laten indalen. Nu is het nog volop zomer. Maar de dagen worden al weer korter en over een paar weken begint de herfst. Tijd van oogsten, loslaten en verstillen. Wil jij deze kwaliteiten in jezelf de ruimte geven? We onderzoeken hierbij onze lichte delen en onze schaduwdelen. Denk hierbij aan:

Licht
– Kun jij met compassie naar jezelf kijken?
– Hoe kan jij je intuïtie goed gebruiken?
– Hoe kan jij een authentieke vrouw zijn?

Donker
– Waarom lukt het je nog niet om je eigen leven te leiden?
– En wat houd je nog tegen om je eigen wijsheid volledig te omarmen?
– Waarom is het zo moeilijk om de stroom van overvloed van het leven helemaal toe te laten?

Om Heel jouw Vrouw-zijn te laten opbloeien werken we ook met Godinnen energie. Deze energie kan jouw vrouwelijke energie een enorme boost geven. Hierdoor ontwikkel je op een natuurlijke manier je sensitiviteit, je intuïtie en ontdek je hoe jij ook een authentieke wijsheid bezit. Deze kwaliteiten zijn je geboorterecht, aan jou doorgegeven door jouw voormoeders. Door te werken met de Godinnen energie, komt de volledige vrouw in jou aan de oppervlakte. Dit zal je sterker maken dan ooit tevoren, je veel energie geven en het mogelijk maken om met de stroom mee te gaan.

Niet langer ploeteren en zwoegen, maar genieten van het leven!

De training is een heerlijke mix van Maanritmes, Godinnen energie en Sjamanisme, praktische oefeningen, bijzondere rituelen en intieme vrouwencirkels. Dit zijn de thema’s en godinnen energie waarmee we werken:

28 augustus – Maan van Hemelvuur – Isis – de sjamaan
25 september – Oogstmaan – Witte Tara – de zachtmoedige vrouw
30 oktober – Jachtmaan – Maeve – de intuïtieve vrouw
27 november – Bloedmaan – Hathor – de authentieke vrouw
18 december – Boommaan – Sophia – de wijze vrouw

 

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer. Klik hier voor meer informatie over mij.


Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie

Heel de Vrouw in Jou – Saskia Basten
Data: 28 augustus, 25 september, 30 oktober, 27 november en 18 december 2020
Tijd: 9.30 tot ca. 12.30 uur.
De zaal is om 9.15 uur open.
Kosten: €246 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel

Corona
Wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Zo werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, met voldoende afstand tot elkaar.
Mochten er in het najaar toch weer strengere maatregelen volgen, die het niet mogelijk maken elkaar fysiek te ontmoeten, dan kan het zijn dat we deze activiteit online aanbieden.

 

Deze cursus is VOL

Maar meld je gerust voor de reservelijst, misschien komt er nog een plekje vrij. Dit kan door even contact op te nemen
via het contactformulier