Esoterische Psychologie – Eric Huysmans

Wanneer:
januari 29, 2020 @ 8:00 PM
2020-01-29T20:00:00+01:00
2020-01-29T20:15:00+01:00


Op basis van de zeven Stralen
Esoterische Psychologie is de psychologie van de ziel en beschouwt de mens op basis van de zeven Stralen. De zeven Stralen zijn emanaties (uitstollingen) van het Goddelijke Principe met ieder hun eigen specifieke kwaliteiten. Ze kunnen worden beschouwd als zeven soorten energie en kracht die de verschillende aspecten van onze menselijke lichamen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en het inwonende bewustzijn (de ziel) conditioneren.

Kennis over deze Stralen geeft je inzicht in jeZelf

In deze lezing/workshop krijg je een globaal overzicht van de kwaliteiten en groeispanningsvelden van de Stralen. Daarnaast ga je de energie van de Stralen zelf ervaren door middel van enkele krachtige meditaties. Hierdoor krijg je een eerste indruk van jouw persoonlijke stralenpakket.

Wij hebben allemaal een persoonlijk stralenpakket, gelieerd aan onze vijfvoudige constitutie. Zo wordt onze persoonlijkheid bepaald door een van de stralen, alsmede onze fysieke, emotionele en mentale lichamen. Tot slot staat onze ziel onder invloed van een van de stralen. De stralen van de
eerste vier lichamen kunnen (en zullen meestal ook) bij iedere incarnatie wisselen.
Onze ziel heeft door alle levens heen dezelfde straal.

Wat levert het je op?

Kennis en verbinding met jouw specifieke stralenpakket draagt diepgaand bij tot jouw bewustzijnsontwikkeling en geeft je een diep inzicht in je karakter met diens deugden en ondeugden, je levensdoel en de missie van je ziel door de levens heen.

Waar komt deze kennis vandaan?

De kennis over de Stralen is afkomstig uit de Tijdloze Wijsheid (Ageless Wisdom). Deze verwijst naar oude (in feite tijdloze) leringen over de aard en het ontstaan van de kosmos en de mensheid. Ze geeft interessante antwoorden op de Grote Levensvragen: wie zijn wij, waar komen wij vandaan, waar zijn wij naar op weg, wat is de betekenis en bedoeling van het leven? Ze vormt de basis van alle religies, zonder er zelf een te zijn. Ze overbrugt wetenschap, religie en filosofie en is afkomstig van de Meesters van Wijsheid die behoren tot de Spirituele Hiërarchie. Meester Djwhal Khul heeft deze kennis doorgegeven via de boeken van Alice Bailey, Helena Blavatski en anderen.

Over Eric Huysmans

Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. Daarnaast geeft hij lezingen en workshops en heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven over deze onderwerpen. Hij bestudeert de Tijdloze Wijsheid bij de Morya Federation en the College of Esoteric Healing. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij zijn kennis van de Tijdloze Wijsheid verspreidt.

Meer informatie: sensability.nl


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

Esoterische Psychologie – Eric Huysmans
Datum: 29 januari 2020
Tijd: 20,00 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.45 uur open.
Kosten: €15 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier