Engelen als je persoonlijke gids – Saskia Basten

Wanneer:
november 20, 2019 @ 7:30 PM
2019-11-20T19:30:00+01:00
2019-11-20T19:45:00+01:00

 

… zorgen voor rust en zelfvertrouwen!


Vaak hebben mensen al een verbinding met engelen, weten dat ze er zijn en hebben vaak al verschillende engelenbeeldjes in huis. Maar omdat engelen lichtwezens zijn is het voor veel mensen lastig om contact met ze te maken. Want hoe doe je dat dan? En: hoe weet ik nu dat het de engelen zijn met wie ik contact heb? Verzin ik het niet zelf?

Ik weet uit eigen ervaring hoe heerlijk het is om engelen in je leven te hebben. Ik werk al jaren samen met de engelen en ze zijn mijn innerlijke gidsen. Ik heb ook een opleiding Kabbala (Kennis van de Levensboom) en Angelologie (Kennis van de Engelen) gedaan. Tijdens deze opleiding is mijn band met de engelen veel sterker geworden. Maar ik heb vooral geleerd hoe ik contact kan maken met de engelen en met ze kan samenwerken. Zo zijn ze nog belangrijk geworden in mijn leven. Deze kennis en ervaring deel ik graag met jou!

Je leert in deze cursus samenwerken met vijf aartsengelen uit de Levensboom: Sandalphon van Aarde, Gabriel van de Maan, Raphael van Mercurius, Haniel van Venus en Michael van de Zon. Verder leer je een oeroud Engelenschrift, krachtige Engelensymbolen en ontvang je een persoonlijke zielelezing.

Het is geen theoretische cursus, maar je krijgt juist veel praktische informatie en oefeningen aangeboden, die ervoor zullen zorgen dat engelen je persoonlijke gids worden, zodat ze jou op een liefdevolle manier kunnen helpen. Ik heb ontdekt dat je met die oude kennis van de Kabbala en Angelologie verbazingwekkend goede informatie krijgt voor het leven in het hier en nu.

 

Zo kun je niet alleen een mooie band opbouwen met engelen
maar zelfs actief met ze samenwerken.

Ze kunnen je levensvragen beantwoorden en je inzichten en adviezen geven. Zo worden ze je persoonlijke gids en daarmee je innerlijke kompas voor deze ingewikkelde wereld worden. Dit geeft rust en zelfvertrouwen.

Voor mij zijn engelen geen lieflijke figuren met mooie vleugels, maar eerder sterke energievelden waar ik mee heb leren werken. Dat geeft me veel innerlijke rust en zorgt ervoor dat ik volledig op mijn intuïtie kan vertrouwen.

 

Over Saskia Basten

Ik ben de eigenaresse en drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast ben ik Transformatie coach en trainer. Meer dan 20 jaar lang deed ik onder andere opleidingen voor Stresscounseling, Vrouwe van Avalon (Glastonbury), Aura- en chakratherapie en Life & Soul Coach en Teacher.

Ik werk al jaren samen met de engelen en ze zijn mijn innerlijke gidsen en heb verschillende opleidingen gedaan om de engelen nog beter te leren kennen. Zo werk ik onder andere samen met de engelen van de Levensboom en heb ik kennis van de Engelenleer (Angelologie).

Klik hier voor meer informatie over mij.


Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

Engelen als je persoonlijke gids – Saskia Basten
Data: 20 november, 4 en 18 december 2019, 15 januari 2020
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €175 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel

Schrijf je nu in voor deze cursus

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond. Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier