Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie! – Saskia Bosman

Wanneer:
maart 25, 2020 @ 8:00 PM
2020-03-25T20:00:00+01:00
2020-03-25T20:15:00+01:00met geleide meditatie
Evolueren wij mensen nog? Zoja, kunnen we dit bewust? Jij hebt alles in huis om een vitale, liefdevolle, vreedzame mens te zijn met meesterschap over je eigen leven, in harmonie met het grote geheel. Onze planeet gaat op dit moment door diverse crises heen. Tegelijkertijd staan we op het punt van een evolutiesprong en ons lichaam heeft alle informatie en (potentiёle) bedrading al in zich om deze sprong te nemen.

Wie goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek sinds 2000 vindt veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling kunnen ondersteunen. Dit kunnen we door vanuit ons innerlijk optimaal gebruik te maken van de plasticiteit ofwel het aanpassingsvermogen van ons lichaam. Met onze geest beïnvloeden we hoe de informatie in ons DNA zich uitdrukt in het lichaam en welke verbindingscircuits ons zenuwstelsel vormt, en meer. De pijnappelklier, een klein kliertje midden in ons brein, heeft hierin een sturende
functie.


Onze sluimerende talenten worden wakker

Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga en aandachtig wandelen in de natuur) laat vanaf het DNA- en celniveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan, die we vervolgens uitstralen op onze omgeving. Als je in je kracht, liefdevol, blij en gelukkig bent, kunnen anderen dit ook voelen dankzij de spiegelneuronen in hun hersenen. Onze sluimerende talenten worden wakker doordat de onbewuste onderdrukking ervan opgeheven wordt. Ons zeer plastische lichaam verandert in een voertuig voor verdere evolutie.

Over Saskia Bosman

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Er ligt een mooie weg voor ons open. De eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis. Kom het horen in deze lezing bij het Huis van Transformatie!
De lezing zal beginnen en (als er tijd is) afgesloten worden met een geleide meditatie. Deze lezing is tevens een introductie van de driedaagse workshop Sleutels tot Verjonging, Rust en Evolutie, die op de vrijdagen 10, 17 en 24 april 2020 in Culemborg (tussen Den Bosch en Utrecht) gegeven zal worden. Zie https://inspiradiance.nl/agenda/

Meer informatie: inspiradiance.nl


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie! – Saskia Bosman
Datum: 25 maart 2020
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.45 uur open.
Kosten: €15 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel

Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier