Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie! – Saskia Bosman

Wanneer:
maart 25, 2020 @ 8:00 PM
2020-03-25T20:00:00+01:00
2020-03-25T20:15:00+01:00ONLINE LEZING met geleide meditatie
In deze tijd is een goede weerstand van het grootste belang. Crisis=kans en wel een grote groeikans, die we met beide handen aan kunnen pakken. Deze presentatie gaat over de invloed van onze geest op het lichaam en dan vooral de invloed van ontspanning versus stress. Hoe meer we kunnen ontspannen en vanuit innerlijke rust en vertrouwen kunnen leven, des te sterker is ons immuunsysteem. Dan kunnen we ook verstandige en liefdevolle beslissingen nemen. Stress onderdrukt juist het immuunsysteem en maakt ons vatbaarder voor ziekten en minder veerkrachtig áls we ziek worden.

Jij hebt alles in huis om een vitale, liefdevolle, vreedzame mens te zijn met meesterschap over je eigen leven, in harmonie met het grote geheel. Onze planeet gaat op dit moment door diverse crises heen, zoals nu de aanwezigheid van het coronavirus. Tegelijkertijd staan we op het punt van een evolutiesprong en ons lichaam heeft alle informatie en (potentiёle) bedrading al in zich om deze
sprong te nemen.


Met onze geest sturen we ons lichaam

Wie goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek sinds 2000 vindt veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling kunnen ondersteunen. Dit kunnen we door vanuit ons innerlijk optimaal gebruik te maken van de plasticiteit ofwel het aanpassingsvermogen van ons lichaam. Met onze geest beïnvloeden we hoe de informatie in ons DNA zich uitdrukt in het lichaam en welke verbindingscircuits ons zenuwstelsel vormt en hoe ons immuunsysteem werkt. De hypofyse en de pijnappelklier, een klein kliertje midden in ons brein, hebben hierin een sturende functie.

Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga en aandachtig wandelen in de natuur) laat vanaf het DNA- en celniveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan, die we vervolgens uitstralen op onze omgeving. Als je in je kracht, liefdevol, blij en gelukkig bent, kunnen anderen dit ook voelen dankzij de spiegelneuronen in hun hersenen. Onze sluimerende talenten worden wakker doordat de onbewuste onderdrukking ervan opgeheven wordt. Ons zeer plastische lichaam verandert in een voertuig voor verdere evolutie.

Over Saskia Bosman

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Er ligt een mooie weg voor ons open. De eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis. Kom het horen in deze ONLINE lezing!

Meer informatie: inspiradiance.nl

De lezing zal beginnen en (als er tijd is) afgesloten worden met een geleide meditatie. Ook is er de mogelijkheid tot vragen stellen. Deze lezing is tevens een introductie van de driedaagse workshop Sleutels tot Verjonging, Rust en Evolutie, die op de vrijdagen 10, 17 en 24 april 2020 in Culemborg (tussen Den Bosch en Utrecht) gegeven zal worden. Als dit nog niet kan vanwege het coronavirus, zal deze workshop ook online plaatsvinden. Zie https://inspiradiance.nl/agenda/


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie! – Saskia Bosman
Datum: 25 maart 2020
Tijd: 20.00 tot ca. 22.00 uur.
Je krijgt per email alle informatie die nodig is om in te loggen.
Kosten: €15 per persoon

Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier