Bezield leven volgens natuurlijke ritmes – IngerMarlies Leeuwenburgh

Wanneer:
oktober 7, 2020 @ 7:30 PM
2020-10-07T19:30:00+02:00
2020-10-07T19:45:00+02:00


… met het Keltische Jaarwiel

Het leven is niet leuk als je het altijd druk hebt. Als je rust mist, en bezieling kwijt bent. Maar stel je eens voor dat je deze rust, ritme en bezieling terug kunt vinden in je leven. En magie bovendien!

Wil je ervaren hoe het is om met de stroom mee te gaan in plaats van er tegenin te roeien? Wat als je ontdekt dat dat helemaal niet zo moeilijk is? Als je mee kunt gaan met de natuurlijke ritmes in je zelf en in de natuur. Als je de bezieling in jezelf terugvindt, geïnspireerd en de gevoed door de levende natuur direct om je heen?

De levende natuur – waar wij deel van uitmaken – volgt vaste ritmes.
De Druïden, de Keltische spirituele leiders van de Keltische volken die hier vroeger leefden, hadden enorm inzicht in de natuur en kennis van de natuurlijke processen. Zij zagen alles wat leefde als ‘bezield’. In alles wat leefde was de God of Godin aanwezig: in alle mensen, dieren, planten, kruiden, bomen, maar ook in Aarde, Zon en Maan.
Op de ritmes van de landbouw en van de zon- en maanstanden markeerden de Kelten hun acht jaarfeesten. Daarin eerden zij de God en Godin door middel van vieringen en rituelen.
De acht feesten in het jaar noemen we het Keltische Jaarwiel.

Op het eerste oog lijkt het Keltische Jaarwiel vooral belangrijk voor de landbouw. Maar als je je er meer in verdiept, ontdek je hoe je eigen innerlijke processen in datzelfde ritme meedraaien. 
Als je snapt hoe dit werkt, kan je uit de ratrace stappen.
Als je leeft met dit Keltische principe volg je een natuurlijk ritme. Ervaar je de natuur als ‘magisch’. En tegelijkertijd ook als zo logisch. Je beleeft het leven als een feest van ‘aanwezig zijn’ en manifestatie.

In deze lezing over het Keltische Jaarwiel neemt IngerMarlies Leeuwenburgh je mee langs de feesten op het Keltische Jaarwiel en vertelt ze over godinnen en goden die volgens de Keltische mythologie de seizoenen aansturen. En ook jou.

Over IngerMarlies Leeuwenburgh

IngerMarlies Leeuwenburgh (1960) is oprichtster en eigenaar van Huis voor Vrouw en Wijsheid in Waalwijk. Als 8-jarig kind kwam plotseling de vraag in haar naar boven: ‘wat kom ik eigenlijk doen op aarde?’ En direct kwam het antwoord: ‘Ik kom om te genezen – mijzelf en anderen -, ik heb iets te vertellen en misschien ga ik ooit nog wel een boek schrijven.’
Het boek is er nog niet, maar aan de rest is flink ‘gewerkt’.

Al haar leven lang voelt IngerMarlies zich verwant met de Kelten en speciaal met de Druïden. Ze volgde een studie homeopathie, met daarin veel aandacht voor de natuur om ons heen en in onszelf, voor Jungiaanse psychologie, mythologie en antroposofie. Ze werd professioneel verhalen vertelster. Vervolgens werd ze geroepen tot het sjamanistische pad. Sinds 2011 heeft ze een praktijk voor sjamanistische healingen. Ook volgde ze een priesteressenopleiding en is priesteres van een Maangodin. In de Druïdenopleiding die ze nu volgt, komt alles samen. Het ‘genezen’ is ‘helen’ geworden en vertellen doet ze zowel op het podium als in haar lesgroepen en in lezingen.
Het Keltische Jaarwiel greep haar doordat het zo simpel, zo logisch, zo harmonisch en zo diepgaand is. En omdat het bijdraagt aan heling van mens en natuur.


Meer informatie: ingermarliesleeuwenburgh.nl

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


Praktische informatie:
Bezield leven volgens natuurlijke ritmes – IngerMarlies Leeuwenburgh
Datum: 7 oktober 2020
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op
De inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

Wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Zo werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, met voldoende afstand tot elkaar. Mochten er in het najaar toch weer strengere maatregelen volgen, die het niet mogelijk maken elkaar fysiek te ontmoeten, dan kan het zijn dat we deze activiteit online aanbieden.