Themadag: De Andere Wereld Dichtbij

Wanneer:
november 9, 2019 @ 1:30 PM
2019-11-09T13:30:00+01:00
2019-11-09T13:45:00+01:00Op zaterdagmiddag 9 november organiseert het Huis van Transformatie samen met Natuurlijk Moergestel
weer een nieuwe themadag, dit keer over het boeiende onderwerp: De Andere Wereld Dichtbij.

Het kan!
Verbonden zijn met de onzichtbare, spirituele wereld staan en gewoon met beide voeten op de grond staan.
Om je te laten zie hoe, organiseert Natuurlijk Moergestel een interessante workshopmiddag.
Met drie professionals die spiritueel en paranormaal zijn, maar ook lekker nuchter en praktisch.

Het programma

We beginnen de workshop met een oefening om goed te aarden. Dit is juist nu extra belangrijk omdat de aarde in een hogere frequentie is gekomen, waardoor het voor ons mensen moeilijker wordt om te kunnen aarden. Hierdoor is het moeilijker om verbindingen te leggen met de aarde en de kosmische spirituele energie, waardoor gezondheidsproblemen kunnen ontstaan.

Vervolgens maken we contact met belangrijke Gidsen en Opgestegen Meesters waarmee wij werken. Dit zijn in deze workshop met name Aartsengelen en Moeder Maria. Er zal voor iedere deelnemer een persoonlijke boodschap zijn van deze bijzondere Gidsen.

Tenslotte doen we ceremonie die als doel heeft: Healing van het Hart.

Trainers

Nathalie Wolfs is maatschappelijk werker, medium en healer. Zij heeft een eigen praktijk genaamd Farasha Healing. Haar missie is om de spirituele wereld toegankelijk te maken voor mensen. Nathalie is absoluut niet zweverig en dat vind ze ook heel belangrijk in haar contact met haar cliënten.

Twan Verheijen paranormale therapie, of het doorgeven van energie. Na 35 jaar praktijkervaring heeft Twan als kroon op zijn werk de TWANKH mogen ontwikkelen. Dit instrument is bedoeld om door een betere communicatie voor verbinding te zorgen. Hiermee komen yin en yang in balans en dit komt onze gezondheid ten goede.

Saskia Basten is de eigenaresse en organisator van het Huis van Transformatie. Verder werkt ze als Transformatie coach en trainer. De rode draad hierbij is altijd Verbinding. Verbinding tussen mensen, en verbinding tussen jou en je eigen ziel. Hierbij werkt ze oa. samen met engelen als innerlijke gidsen.
Praktische informatie

Themadag: De Andere Wereld Dichtbij
Datum: 9 november 2019
Tijd: 13.30 tot 16.30 uur.
De zaal is om 13.15 uur open.
Entree: €7,-. Dit is incl. koffie, thee en wat lekkers.
Graag ter plaatse en contant betalen.
Locatie: Oirschotseweg 69 , Moergestel

Klik hier om je aan te melden