Reading vanuit de Akasha Kronieken – Joyce Veldsink

Wanneer:
maart 27, 2019 @ 7:30 PM
2019-03-27T19:30:00+01:00
2019-03-27T19:45:00+01:00


De Akasha Kronieken helpen je om jouw unieke
plek in deze wereld moeiteloos en krachtig in
te nemen. Het is een energetisch veld waarin
alle informatie over alle levens van alle mensen
is opgeslagen. De Akasha Kronieken verstrekken
je gedoseerd en op een hele liefdevolle en
integere manier informatie en heling op het
gebied van je talenten, relaties, gedachten-
en gedragspatronen, ziekten, kindertijd,
voorouderlijke lijnen, trauma’s, andere
levens, etc.


Ze ondersteunen je energetisch met transformatie van datgene dat je op dit moment blokkeert om volledig te stralen. Ze helpen je met meer begrip en liefde te genieten van je eigen levensreis. En je talenten volledig te ontvouwen, ten bate van jezelf en de wereld om je heen.

Hoe verloopt deze avond?
Tijdens deze avond zal Joyce Veldsink de Akasha Kronieken openen voor de hele groep. Thema’s die in deze specifieke groep gezien willen worden, komen aan het licht. Dat betekent dat er informatie en heling vrij komt voor de groep. Ieder ontvangt en interpreteert deze op individueel niveau. Het kan zijn dat u al bewust met deze thema’s in uw leven bezig was, het kan ook zijn dat dit op deze avond voor de eerste keer in uw bewustzijn komt. Soms is een groepsreading redelijk statisch van vorm (bv. zoals een lezing). Soms is het meer speels en ontvouwt het zich via interactie met de aanwezigen. En altijd vindt het plaats in liefde.


Over Joyce Veldsink
Joyce Veldsink is een speelse, compassievolle en duidelijke Akasha reader en docent. Daarnaast is zij transformatiecoach, healer en qi gong docent. Maar vooral is zij levensgenieter en mens.
Vanuit haar Praktijk voor Heling & Helderheid helpt Joyce mensen bij herstel en bekrachtiging van de verbinding met zichZelf. In deze verbinding doen mensen het werk waar ze talent voor hebben en ze genieten en ontspannen daarvan. Mensen ervaren zingeving, plezier en waardevol contact in hun relaties. En ook hun woonsituatie en gezondheid lijnen zich uit. Joyce geeft individuele Akasha consulten (via Skype) en Akasha groepshealingen in binnen- en buitenland. Coaching vanuit de Akasha Kronieken geeft zij in haar praktijk in Drunen. En cursussen Readen in de Akasha Kronieken biedt zij op diverse plaatsen in Nederland en Frankrijk aan.


Meer informatie: JoyceVeldsink.nl

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


Praktische informatie:
Reading vanuit de Akasha Kronieken – Joyce Veldsink
Datum: 27 maart 2019
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze lezing

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier