Akasha en Lichtcode Experience – Marije Schellekens

Wanneer:
26 mei 2021 @ 19:30 – 22:00
2021-05-26T19:30:00+02:00
2021-05-26T22:00:00+02:00

 

Akasha kronieken

Je lijf heeft een zelfhelend vermogen. Daar mag je op vertrouwen.
Tijdens deze workshop werken we aan het vergroten van je zelfhelende vermogen door steeds verder af te dalen naar je eigen kern. De Akasha Kronieken helpen om hier contact mee te krijgen. De Lichtcodes kunnen ingezet worden om dit ook in je dagelijks leven te integreren.
Vanuit de liefdevolle compassie van de Akasha Kronieken kijken we wat zich aandient om in het collectief te mogen helen. We zitten in een tijd van heling en transformatie, niet alleen op het individuele, maar ook op het planetaire en collectieve niveau. Ervaringen, trauma’s, gebeurtenissen uit huidige en vorige levens, dienen zich aan. Dit maakt dat jij je onzeker, angstig of boos kan voelen. De huidige tijd vraagt en dwingt je bijna om nog dieper het contact en de verbinding met jezelf aan te gaan. Om contact te maken met je lichaam, je omgeving, patronen te doorzien en om beter te gaan waarnemen en om je bewustzijn te vergroten.


Lichtcode Experience

We vervolgen de reis met de Lichtcodes. Deze nemen ons vanuit hun diepgang mee naar die delen die onze aandacht nodig hebben. Alle Lichtcodes zijn gemaakt door de kunstenares Nelleke de Noo. Met haar strakke en ervaren schildershand heeft ze, zonder meetinstrumenten, de vormen en thema’s laten ontstaan die bij haar door kwamen. De Lichtcodes kregen vorm vanuit haar enorme kennis van geometrie, kennis van basisvormen van de natuur, aarde en planeetlijnen. Ze zijn gemaakt vanuit de lichtheid en de liefde voor het leven en bevatten een enorme inspiratie en wijsheid. 
De energie van de Lichtcodes werkt op een liefdevolle manier helend. 

Op dit moment ben ik de enige wereldwijd die gebruik maakt van de originele Lichtcodes.
Sessies bij mij worden ervaren als liefdevol, zacht, confronterend en duidelijk. 
Doordat ik werk met de aanwezige energie, is er van te voren niet vast te leggen wat er inhoudelijk gaat gebeuren.

Over Marije Schellekens

Marije is een krachtige, hoog sensitieve vrouw. Ze ziet mensen op zielsniveau en werkt met het energetische veld. Zoals anderen een boek lezen, ‘leest’ zij iemand zijn energie. Ondanks dat ze dat altijd heeft geweten, bleef ze dat deel van zichzelf negeren. Net zolang totdat ze in een rolstoel kwam. Haar lichaam kon niet meer. Vanuit dit dal is ze met de ‘energie’ gaan leven en heeft ze de zelfhelende kracht van haar lichaam mogen ervaren. De laatste 2 jaar voelt ze zich beter dan in de 10 jaar daarvoor.

Marije Schellekens is opgeleid in de Integrale Yoga en tot ‘Esoteric Healer’. Momenteel volgt ze de opleiding tot Kindertolk, waarin we het kind als leermeester van de ouder zien. Daarnaast heeft ze 15 jaar ervaring met het werken met kinderen en volwassenen in binnen- en buitenland. Hierin heeft ze zich gespecialiseerd en verdiept in de verbindende werking van energie. 
De 3 jaar dat ze in India woonde, heeft haar vermogen om bewust waar te nemen verdiept en haar kennis verruimd. In haar praktijk in Sint-Michielsgestel stimuleert ze mensen om hun zelfheldende vermogen te vergroten door het doorbreken van oude patronen en overtuigingen. Dit doet ze door middel van Akasha consulten, Lichtcode sessies of energetische coaching (ook online mogelijk).

Klik hier voor meer informatie over Marije (op facebook)


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvantransformatie.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

Akasha en Lichtcode Experience – Marije Schellekens
Datum: 26 mei 2021
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel

Corona

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM. Zo werken we uitsluitend met kleine groepen op een grote, lichte locatie met een goede ventilatie. Op deze manier kunnen we elkaar ontmoeten, met voldoende afstand tot elkaar.

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven
voor deze activiteit; hij is VOl.2 thoughts on “Akasha en Lichtcode Experience – Marije Schellekens

  1. zoeken ik al een tijdje naar,
    Dit is waarschijnlijk in Nederland te doen? doch ik woon in België Schoten bij Antwerpen
    Kan ik wat meer inlichtingen krijgen , heb al een paar interessante boeken gelezen en het boeit me heel erg
    In afwachting stuur ik u mijn vriendelijke groeten
    Magali

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *