Onze eigen MariaIk ben dol op Maria. Zowel Maria de moeder van Jezus, als Maria Magdalena. En ik ben niet de enige. Maria leeft nog steeds in de harten van mensen, ook al zijn de kerken leeg. Over de hele wereld bezoeken mensen heilige plekken waar Maria gezien is. Maar wat veel mensen grappig genoeg niet weten is dat we in Nederland onze eigen Maria verschijning hebben. Gewoon in Amsterdam, erkend door Rome. Ken jij haar al, onze eigen Vrouwe van alle Volkeren?

In ons eigen kikkerlandje is zij dus ook verschenen. Over een periode van zo’n 14 jaar kwam ze meerdere keren bij een Amsterdamse vrouw Ida Peerdeman en gaf vele boodschappen door. Ze vertelde Ida dat ze de Vrouwe van alle Volkeren was en de wereld eenheid en vrede te brengen. Ze wil mensen laten zien hoe ze een weg van Liefde, Waarheid en Rechtvaardigheid kunnen lopen. Ook geeft ze een gebed en een beeltenis door. Dit is de afbeelding die bij deze blog staat. Prachtig toch? Het origineel van deze afbeelding is een schilderij dat hangt in een kapel in Amsterdam zuid. Deze kapel is dagelijks te bezoeken, er zijn ook diensten en er is een kleine boekenwinkel. Meer informatie over de kapel en de verschijningen vind je hier: https://www.devrouwevanallevolkeren.nl

Ook deze kapel heb ik wel eens bezocht en ook hier was ik geraakt door de diversiteit van mensen die hier op af komt. In een tijd waar Netflixen zo ongeveer het belangrijkste tijdverdrijf geworden lijkt, is het fijn om te zien dat er ook veel mensen zijn, die af en toe de inspiratie opzoeken van de Vrouwe van alle Volkeren.

En jij? Ken jij haar al? Ik kan je van harte aanbevelen deze kapel eens te bezoeken. Maar dat hoeft niet. Er is vast een Mariakapel bij jou in de buurt. Ga er eens naar toe. Ga rustig zitten, laat de stilte op je inwerken en praat eens met haar. Misschien ontdek je wel dat ze terug zal praten!

Agenda

jan
30
wo
7:30 PM Leylijnen en krachtplaatsen – Mi...
Leylijnen en krachtplaatsen – Mi...
jan 30 @ 7:30 PM
Leylijnen en krachtplaatsen - Michiel Koek
De aarde is eeuwenlang onderhevig geweest aan grote geologische veranderingen. 8000 jaar geleden bestond het kanaal tussen Frankrijk en Engeland nog niet. In Frankrijk waren 10.000 jaar terug sommige vulkanen van het Centraal Massief nog[...]
feb
1
vr
9:30 AM Ontwikkel je intuïtie – Saskia B...
Ontwikkel je intuïtie – Saskia B...
feb 1 @ 9:30 AM
Ontwikkel je intuïtie - Saskia Basten
Vaak hoor je als het om intuïtie gaat mensen dingen zeggen als ‘helderziende’, en ‘paranormale krachten’. Dit suggereert dat je speciale gaven nodig hebt om je intuïtie te kunnen gebruiken. In de ervaring van Saskia[...]
feb
13
wo
7:30 PM De Kracht van Gedachten – Gerrie...
De Kracht van Gedachten – Gerrie...
feb 13 @ 7:30 PM
De Kracht van Gedachten - Gerrie Noten
Speciaal voor vrouwen (sorry, beste mannen) Leuke, laagdrempelige workshop met muziek en beweging, onderzoek van je interne communicatie en Yin-yoga. Onderzoek de kracht van je gedachten… je gedachten-kracht is de sterkste kracht die je bezit![...]
feb
27
wo
7:30 PM Handanalyse en zelfinzicht – Pau...
Handanalyse en zelfinzicht – Pau...
feb 27 @ 7:30 PM
Handanalyse en zelfinzicht - Paul Bles
Al heel lang weten we al dat er een relatie bestaat tussen lichaam en geest. Deze samenhang tussen het menselijk uiterlijk en haar geestelijke oorsprong is duidelijk. Immers, alles heeft een en dezelfde oorzaak, dus kan men aan[...]
mrt
13
wo
7:30 PM Stress release – Sandra Jacobs
Stress release – Sandra Jacobs
mrt 13 @ 7:30 PM
Stress release - Sandra Jacobs
In deze workshop gaan we via specifieke oefeningen op een natuurlijke manier spanning ontladen. Het gaat om zowel het loslaten van dagelijkse stress als diepe, chronische spanning. Met specifieke oefeningen help je je natuurlijke mechanisme weer te herinneren om[...]
mrt
19
di
7:30 PM Wat is de rode draad in je leven...
Wat is de rode draad in je leven...
mrt 19 @ 7:30 PM
Wat is de rode draad in je leven? - Saskia Basten
Heb jij een belangrijk thema in je leven, dat als een rode draad door je leven loopt? Soms gaat het goed, maar soms ben je er flink mee aan het worstelen. Maar het is vooral[...]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *